Sälj tjänster med Enabling Services

Ta chansen att distribuera och sälja dina tjänster till Sveriges alla mobilkunder.

Mobiltelefonen blir en allt större del av våra liv. Eftersom vi alltid har mobilen med passar den utmärkt som kommunikations- och säljkanal. Telenor erbjuder tjänster som passar både proffs och nybörjare och kan som enda operatör hjälpa dig nå Sveriges alla mobilkunder.

Enabling Services

CPA - Content Provider Access

Telenor CPA passar företag som vill ha en direktkoppling till Telenors mobilnät. Inom CPA-erbjudandet finns ett flertal underprodukter som presenteras nedan.

Content Charger – för betalningar mellan 0 och 200 kronor

Content Charger är en online debiteringslösning där du enkelt kan debitera Telenors mobilkunder för tjänster oavsett om tjänsterna levereras via sms, mms, internet eller på något annat sätt. Vi sköter faktureringen efter din prissättning och förser dig med statistik och utbetalningar varje månad.'

Läs mer

Content Charger API (eng)

MMS Direkt

Med denna tjänst kan du skicka mms till Telenors mobilkunder. Det kan till exempel vara nyhetstjänster, filmer eller målfoton.

Läs mer om MMS direkt

Mer information om gränssnittet och utveckling av MMS-tjänster

Ericsson MMS MM7 Developer's Guide

Ladda ner Ericsson MMS MM7 SDK (ZIP)

SMS Direkt

Med SMS Direkt kan du skicka sms till alla Telenors mobilkunder. Skicka nyheter, inbjudningar och påminnelser till alla dina kunder eller medarbetare på en gång.

Via SMS Direkt når du samtliga internationella nät som Telenor har roamingavtal med, för närvarande cirka 400 stycken.

Läs mer om SMS Direkt
CIMD Interface Specification
SMPP3.4 Interface Specification

Vill du skicka sms till alla mobilanvändare i Sverige – läs SMS Pro API

LBS Direkt 

Vill du se var mobilkunder i Telenors nät befinner sig? Via LBS Direkt kan du bestämma kundernas geografiska position, förutsatt att abonnenterna accepterat att bli positionerade av dig.

Tjänster som använder LBS Direkt är till exempel olika navigationstjänster, karttjänster, SOS Alarm och "nära mig"-tjänster. LBS Direkt kan även användas inom det egna företaget om du vill veta var dina medarbetare, budbilar eller lastbilar befinner sig.

Läs mer om LBS Direkt

Kom igång

Ring 08-410 210 66 eller maila till cpa@telenor.se

Kommunicera enkelt med SMS Pro Web

SMS Pro Web är ett flexibelt kommunikationsverktyg som hanterar stora mängder trafik – allt via ett webbgränssnitt.

Skicka sms till både stora grupper och enskilda personer. Meddelandet når fram överallt där det finns mobiltäckning, både inom och utom Sverige.

Du får tillgång till funktioner såsom automatiskt svar, sms till e-post och vidarebefordran av sms.

Här kan du läsa mer om SMS Pro Web
SMS Pro Web – produktblad

Kom igång

Allt du behöver för att komma igång är en dator med tillgång till internet samt ett användarnamn och ett lösenord. Du behöver inte installera någon programvara.

Gå in på www.smspro.se för att registrera ett konto.

Har du frågor ring 08-410 210 66 eller maila till cpa@telenor.se

Priser

SMS Pro Web finns i två varianter av abonnemang, Låg och Hög. Nivå hög passar dig som skickar fler än 500 sms per månad.

SEK (exkl. moms)LågHög
Anslutningsavgift 399 kr 399 kr
Månadsavgift 99 kr 399 kr
Pris per SMS till svenska nummer 0,99 kr 0,45 kr
Pris per internationellt SMS 0,99 kr 0,95 kr

SMS Pro API

Med SMS Pro API kan du skicka sms till samtliga mobilkunder globalt och ta betalt för dina tjänster i Sverige.

Med SMS Pro Connect kan du skicka sms med information, nyheter eller påminnelser via ett enda gränssnitt. Du kan nå alla mobilabonnenter i Sverige och resten av världen. SMS Pro används till exempel av kommuner och landsting, Folktandvården, spelleverantörer och olika IT-integratörer.

Med SMS Pro Premium kan du ta betalt av kunderna för dina sms-tjänster. Exempelvis prenumerera på mellantider under Vasaloppet eller Stockholm Marathon.

Med Billing Pro kan du debitera din kund utan att skicka sms. Om din kund beställer en produkt på en web-sida behöver du inte störa med sms under beställningen.

Vi tar hand om administration, statistik och debitering av mobilkunder i alla svenska mobilnät samt betalar ut din ersättning varje månad. Vi hjälper dig med allt mot de andra operatörerna, så att du bara behöver arbeta med en part.

SMS Pro API - produktblad
SMS Pro API specification

Kom igång

Ring 08-410 210 66 eller maila till cpa@telenor.se

OneDrive

 OneDrive for Business

OneDrive for Business låter dig lagra, synka och dela dina arbetsdokument och filer på ett enkelt och säkert sätt. Dina filer är privata men samtidigt enkla att dela med andra, både inom och utanför ditt företag.

Telenor One - mobil växel 

Med Telenors växellösningar behöver du inte vara på kontoret för att svara i växeln. Har ert företag redan en växel? Vi kan integrera er befintliga men även ersätta den fasta och erbjuda en helt molnbaserad växel. Läs mer om våra olika lösningar.

Appear.in

Appear.in är en kostnadsfri och lättanvänd videomötestjänst. Med den kan du vara med på möten oavsett var du befinner dig. Ladda ner appen från App Store eller Google Play, skapa ett mötesrum och bjud in deltagare - klart!