MDM

Mobile Device Management är en skalbar och molnbaserad lösning som ger ditt företag hög säkerhet av era mobila enheter och appar.

Läs mer >

Mobil VPN

Med Mobil VPN kan du ansluta trådlöst till företagets nätverk oavsett var du är. Företagsinformationen får ett komplett skydd.

Läs mer >

Mobila anslutningar

Höj säkerheten så att endast behöriga får åtkomst. Anslut dina mobila terminaler mot APN, en unik anslutningspunkt. Tryggt och säkert.

Läs mer >

Lookout premium

Skydda den känsliga informationen i företagsmobilerna. Lookout ger dig ett heltäckande skydd genom antivirus, stöldskydd och säker surf på publikt wifi.

Läs mer >

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Kundservice tillgängligt dygnet runt

Stabilt och säkert nät

Guide: MDM-upphandling

Se till att företagsmobilerna har hög säkerhet. Här är tipsen för Mobile Device Management (MDM). 
Ladda ner guiden här

Ett säkert mobilt arbetssätt

Så undviker att företagsinformation hamnar i fel händer när du arbetar utanför kontoret.
Läs mer här

Test: Risker med mobilen

Med ett snabbt och enkelt test identifierar du riskerna med företagets mobila arbetssätt.
Gör testet här

Vanliga frågor

 • Erbjuder Telenor DEP tillsammans med med en MDM-lösning?

  Telenor är en certifierad DEP-återförsäljare – Device Enrollment Program. Telenor MDM och Apple DEP förenklar utrullningen betydligt av iOS-enheter till företaget. Med DEP behövs ingen fysisk inblandning av IT-avdelningen och medarbetarna själva för driftsättningen av företagsägda iOS-enheter. När användarna har aktiverat sina enheter kan IT-avdelningen omedelbart konfigurera kontoinställningar, appar och åtkomst till IT-tjänster trådlöst.

 • Hur fungerar Mobil VPN?

  De mobila enheterna ansluts mot företagets unika APN (anslutningspunkt) i Telenors nät. Förbindelsen går genom den router företaget använder vilket ger en mycket säker förbindelse i det egna lokala nätverket. Vi kan även erbjuda en redundant lösning om ni önskar det.

  Telenor har flera olika funktioner för säkra mobila anslutningar och vi utformar tillsammans en lösning som passar er.

 • Hur kan Telenor skydda ert nätverk mot en attack?

  Enkla attacker kan ofta filtreras i Telenors gränsroutrar innan de kommer in i Telenors nätverk.

  Vid mer avancerade attacker, en så kallad botnät som är en organiserad attack, slås i regel all server- eller förbindelsekapacitet ut hos offret. Vid sådana attacker hjälper det ofta inte att filtrera trafiken i det egna nätet. Telenor har installerat utrustning från det marknadsledande företaget Arbor Networks i sitt nät för att även förhindra större attacker.

  Om en attack bedöms kunna ställa till med problem för ditt nätverk, blir du larmad och i samråd med dig stoppas attacken.

 • Hur påverkar en En DDoS-attack din organisation?

  Har er organisation inget överbelastningsskydd och drabbas av en attack kan det innebära att kunder och användare hindras från att få tillgång till de tjänster ni erbjuder på Internet. Hur skulle det påverka er organisation?

Kundservice har alltid öppet

Vår kundservice öppet dygnet runt. Året runt. Ring oss på 222 från din mobil, eller 020 - 222 222 kostnadsfritt från hela världen. Snabba svar, guider, priser utomlands och felsökningshjälp hittar du enkelt i vår support. 
Gå till kundservice

Kontakta företagsrådgivare

Få personlig rådgivning för ditt företag av våra kunniga säljare. Ring oss på 0200-15 90 88, besök butik eller lämna dina uppgifter i vårt formulär så hör vi av oss.

Kontakta oss här