Mobil som tjänst

Vi ser till att du alltid har en fungerande mobil, att du kan jobba smart och effektivt utan avbrott. Fokusera på affärerna, så sköter vi tekniken.

Mobila och flexibla arbetssätt ställer krav på att tekniken alltid fungerar. Med Mobil som tjänst kan du fokusera på annat, vår skräddarsydda helhetslösning tar hand om mobilernas hela livscykel. Från inköp till montering och installation samt utbyte. Mindre strul, mindre administration och alltid tillgänglig.

Anpassning och utbyte

Mobila arbetssätten ställer krav på att man alltid är tillgänglig. Mobilen ska ha senaste programvaran och snabbt kunna bytas ut. Vi förmonterar, installerar och förkonfigurerar era mobiler samt har utbytestjänster för att minimera avbrott.

Mobiltelefon i ficka

Säkerhet och kontroll

Företagsmobiler innehåller ofta känslig information. Därför är det viktigt att mobilerna är skyddade vid stöld eller förlust. Med Telenor MDM, vår smarta säkerhetslösning garanteras ditt företag full kontroll och säkerhet av era mobiler.

Skalbar helhetslösning för företagets mobiler

I vår helhetslösning Mobil som tjänst har vi samlat flera tjänster som effektiviserar din mobilhantering. Vi erbjuder möjlighet till finansiering via hyra, utbytesprogram, färdiginstallerade telefoner, säkerhetslösning för full kontroll och återlämning av begagnade mobiler. Vår helhetslösning är dessutom flexibel och skalbar för att passa just ditt företag.

  

Våra lösningar för effektivare mobilhantering

Här kan du läsa mer om våra tjänster för effektiv mobilhantering och få fler skäl till varför du ska välja vår helhetslösning.

Mobiler och tillbehör

Att uppgradera din utrustning är enkelt hos Telenor. Som kund hos oss har du tillgång till ett brett sortiment av telefoner och tillbehör och självklart alltid tillgång till de senaste produkterna. Handla dessutom snabbt och enkelt i webbutiken som anpassas efter företagets behov.

Samarbete och support

Vi finns vid din sida under hela avtalstiden för att allt ska flyta på så smidigt som möjligt. Vi jobbar efter en väl inarbetad samverkansmodell vilket innebär en leverantör, ett telefonnummer och regelbundna personliga möten med ett dedikerat kundteam.

Mobiler klara att använda

Med vår helhetslösning behöver du inte ägna tid och energi på att få i gång din nya mobil. Mobilen levereras färdiginstallerad och förmonterad. Klar att använda direkt!

Säkerhet och kontroll

Med MDM är företagsinformationen alltid säkrad om mobilen skulle komma bort. Tillsammans med Asset Management-portalen, som erbjuds vid hyra, kan du se beställningshistorik och ekonomisk status samt dessutom få bra kostnadskontroll och helhetsbild över företagets mobila enheter. 

Logistik

Telenor samarbetar med ett stort transportföretag vilket ger möjlighet till snabba och flexibla transportalternativ. Vi erbjuder standardleverans inom Sverige och Europa. Fraktsätt väljs i samband med orderläggning.
Återlämning och miljöhantering

När det är dags att byta utrustning som du hyr eller äger erbjuder vi på Telenor en återtagstjänst. Utrustningen genomgår då en säker dataradering med Blancco – som är ledande inom just dataraderingsmjukvara för företag. Sedan repareras och säljs utrustningen till auktoriserade partners i Europa. Om enheten inte kan repareras så kasseras den och alla delar som kan återvinns, sorteras och säljs vidare. När processen är klar får du en miljö-, dataraderings- och återtagsrapport.

Utbytestjänster

En mobil som går sönder eller behöver lämnas in för reparation måste naturligtvis bytas ut. Har du valt vårt utbytesprogram ersätter vi den trasiga mobilen direkt, förkonfigurerad och klar att använda. Allt för att minimera tiden du är utan en fungerande telefon.

Köp och finansiering

Vi erbjuder olika finansieringsalternativ och du väljer det som passar dig bäst. Hyr eller köp mot faktura.


Garanti och service

Fördelen med vår utbytestjänst är att du skickar in den trasiga telefonen för reparation först när du har fått en ersättningstelefon. Om du inte har utbytestjänsten och felet inte går under garantin får du ett kostnadsförslag som ska godkännas innan påbörjad reparation. 

Enhetsregistrering

För större företag erbjuder vi automatisk enhetsregistrering av mobila enheter. Vi har möjlighet att göra detta både för Apple Business Management (ABM - tidigare DEP), Samsung Knox Mobile Enrollment (KME) samt Google Zero Touch. Med enhetsregistrering är den mobila enheten synlig i ditt företags MDM/EMM/UEM-verktyg vid leverans och färdig att använda.

  

Vi vägleder dig och ditt företag

Våra personliga företagsrådgivare hjälper dig och ditt företag att ta fram skräddarsydda lösningar som möter era unika affärsbehov. Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom kort.