Mobil som tjänst


Vi ser till att du alltid har en fungerande mobil, att du kan jobba smart och effektivt utan avbrott. Fokusera på affärerna, så sköter vi tekniken.

Mobila och flexibla arbetssätt ställer krav på att tekniken alltid fungerar. Med Mobil som tjänst kan du fokusera på annat, vår skräddarsydda helhetslösning tar hand om mobilernas hela livscykel.

Från inköp till montering och installation samt utbyte och återvinning. Mindre strul, mindre administration och alltid tillgänglig.

 

Anpassning och utbyte

Mobila arbetssätten ställer krav på att man alltid är tillgänglig. Mobilen ska ha senaste programvaran och snabbt kunna bytas ut. Vi förmonterar, installerar och förkonfigurerar era mobiler samt har utbytestjänster för att minimera avbrott.

Återvinning och miljöhantering

Ge din gamla telefon ett nytt liv. Vi hanterar mobilerna på ett säkert och miljövänligt sätt. Telefonerna repareras för återanvändning eller används till reservdelar. Dessutom värderas mobilerna och du får in kapital till nya inköp.

Mobiltelefon i ficka

Säkerhet och kontroll

Företagsmobiler innehåller ofta känslig information. Därför är det viktigt att mobilerna är skyddade vid stöld eller förlust. Med Telenor MDM, vår smarta säkerhetslösning garanteras ditt företag full kontroll och säkerhet av era mobiler.

  

  

Vanliga frågor och svar

 

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Helhetslösningar för alla företag
Våra helhetslösningar 

Kundservice alltid öppet

Kundservice öppet dygnet runt
Till kundservice

Stabilt och säkert nät

Stabilt och säkert nät
Vårt nät