Har du frågor om våra produkter? Ring oss på 0200-111 909 så hjälper vi gärna till med ditt köp.

Trippelkamera på iPhone Pro Max

Trippelkamera som ger trippel fotoglädje

Utmärkande för iPhone 11 Pro Max är kameran, eller ska man kanske säga kamerorna? Den nya tripplekameran har ultravidvinkel, vidvinkel och tele-inställningar, så att du kan fota i olika situationer. Att ta bilder i mörker är också möjligt med denna proffsiga trippelkamera. Bilden tar upp hela skärmen när du fotar och du kan zooma utan att det inverkar på kvalitén.

iPhone 11 Pro Max i midnattsgrön

Större skärm – på hela 6,5 tum

Föredrar du en större skärm på telefonen? Då är iPhone 11 Pro Max det ultimata valet för dig. Med denna modell, som har en Super Retina XDR Display, kan du se filmer i högsta HDR-kvalitet. Det går nu också snabbare att interagera med skärmen, tack vare den nya Haptic Touch-tekniken. iPhone 11 Pro Max har en design av tåligt glas och rostfritt stål och du väljer själv vilken färg som passar dig bäst. Välj mellan de moderna och stilrena färgerna rymdgrå, silver, guld och midnattsgrön.

 

 • Trippelkameran i iPhone 11 Pro Max

  Video i 4K

  Med iPhone 11 Pro Max kan du skapa videos som ett proffs. Kameran filmar otroligt skarpa videos i 4K i upp till 60 fps. Upplev video av hög kvalitet och redigera lika enkelt som bilder.

 • iPhone 11 Pro Max

  En modell som tål mer

  iPhone 11 Pro Max är Apples mest tåliga mobil någonsin. Du behöver inte oroa dig för spill eller damm. Mobilen är IP68-klassad och tål vatten på upp till 4 meter i 30 minuter. 

 • iPhone 11 Pro Max

  Snabbt och smidigt Bionic chip

  A13 Bionic är det nya chippet som ger dig upplevelser på ett sätt som ingen annan smartphone kan. Ett snabbt och smidigt chip som passar i en företagsmiljö där det går undan.

Batteri
Batteritid 5 h längre än iPhone Xs Max
Storlek
Mått 158.0 x 77.8 x 8.1 mm
Vikt 226 gram
Skärm
Storlek 6.5 tum
Upplösning 2688 x 1242 pixlar
Skärmtyp Super Retina XDR display
Kamera
Fram 12 MP
Bak 12 MP ultravidvinkel, vidvinkel och tele
Video fram 1080p HD video
Video bak 4K
Chip/Processor
Chipset A13 Bionic
Minne
Minneskort Nej
Övrigt
Operativsystem iOS 13
GPS Ja
Sim-kort Nano-sim och e-sim
Trådlös laddning Ja
Vattentålig Ja, IP68 under IEC-standard 60529