Ingen anslutningsavgift – Köp online, spara 200 kr

Har du frågor om våra produkter? Ring oss på 0200-111 909 så hjälper vi gärna till med ditt köp.

Trippelkamera på iPhone Pro Max

Trippelkamera som ger trippel fotoglädje

Utmärkande för iPhone 11 Pro Max är kameran, eller ska man kanske säga kamerorna? Den nya tripplekameran har ultravidvinkel, vidvinkel och tele-inställningar, så att du kan fota i olika situationer. Att ta bilder i mörker är också möjligt med denna proffsiga trippelkamera. Bilden tar upp hela skärmen när du fotar och du kan zooma utan att det inverkar på kvalitén.

iPhone 11 Pro Max i midnattsgrön

Större skärm – på hela 6,5 tum

Föredrar du en större skärm på telefonen? Då är iPhone 11 Pro Max det ultimata valet för dig. Med denna modell, som har en Super Retina XDR Display, kan du se filmer i högsta HDR-kvalitet. Det går nu också snabbare att interagera med skärmen, tack vare den nya Haptic Touch-tekniken. iPhone 11 Pro Max har en design av tåligt glas och rostfritt stål och du väljer själv vilken färg som passar dig bäst. Välj mellan de moderna och stilrena färgerna rymdgrå, silver, guld och midnattsgrön.

 

 • Trippelkameran i iPhone 11 Pro Max

  Video i 4K

  Med iPhone 11 Pro Max kan du skapa videos som ett proffs. Kameran filmar otroligt skarpa videos i 4K i upp till 60 fps. Upplev video av hög kvalitet och redigera lika enkelt som bilder.

 • iPhone 11 Pro Max

  En modell som tål mer

  iPhone 11 Pro Max är Apples mest tåliga mobil någonsin. Du behöver inte oroa dig för spill eller damm. Mobilen är IP68-klassad och tål vatten på upp till 4 meter i 30 minuter. 

 • iPhone 11 Pro Max

  Snabbt och smidigt Bionic chip

  A13 Bionic är det nya chippet som ger dig upplevelser på ett sätt som ingen annan smartphone kan. Ett snabbt och smidigt chip som passar i en företagsmiljö där det går undan.

Batteri
Batteritid 5 h längre än iPhone Xs Max
Storlek
Mått 158.0 x 77.8 x 8.1 mm
Vikt 226 gram
Skärm
Storlek 6.5 tum
Upplösning 2688 x 1242 pixlar
Skärmtyp Super Retina XDR display
Kamera
Fram 12 MP
Bak 12 MP ultravidvinkel, vidvinkel och tele
Video fram 1080p HD video
Video bak 4K
Chip/Processor
Chipset A13 Bionic
Minne
Minneskort Nej
Övrigt
Operativsystem iOS 13
GPS Ja
Sim-kort Nano-sim och e-sim
Trådlös laddning Ja
Vattentålig Ja, IP68 under IEC-standard 60529

 • Du kommer att kunna se den beräknade leveranstiden på telenor.se/leveransinfo genom att fylla i personnummer/organisationsnummer och det ordernummer (S000000) du får på sms.

 • Det vet vi inte ännu.

  Tips! Det är samma leveranstid oavsett om du beställer på telenor.se, i butik eller av kundservice.

  Leveranstider för nya iPhone.

 • Inte ännu.

  Tips! Det är samma leveranstid oavsett om du beställer på telenor.se, i butik eller av kundservice.

 • Med våra företagsabonnemang 2 GB-Obegränsat, kan du ringa, sms:a och mms:a som hemma i EU/EES, till svenska telefonnummer och till lokala nummer i det land du besöker. Det gäller även mellan två EU/EES-länder. Samtal med särskild taxa, trafik i satellitnät och samtal från Sverige till utlandet ingår inte.

  Du ringer dessutom kostnadsfritt till kollegornas företagsmobiler, i hela världen. Både inkommande och utgående samtal. Satellittrafik, samtal till eller från växelnummer eller fast telefonnummer ingår inte.

  Väljer du 2 GB-100 GB kan du använda hela din surfmängd i Sverige och när du reser i EU/EES, USA, Thailand, Schweiz, Androrra, Turkiet, Serbien, Montenegro, Malaysia och Myanmar. 

  Med Obegränsat surfar du obegränsat i Sverige och upp till 100 GB i EU/EES,  USA, Thailand, Schweiz, Androrra, Turkiet, Serbien, Montenegro, Malaysia och Myanmar.

 • Våra nya abonnemang (tecknade fr om 2018-09-10) har samma namn som sin surfmängd. Du kan välja mellan:

  • 2 GB
  • 10 GB
  • 50 GB
  • 100 GB
  • Obegränsat

  Läs om våra nya abonnemang och se priser

  Tidigare har våra mobilabonnemang hetat Telenor Affärspaket. Är du kund sen innan kan det vara så att du fortfarande har Telenor Affärspaket, eller ett av våra ännu äldre abonnemang. Då kan du när som helst välja att byta till något av våra nya, även om du har bindningstid kvar på ditt nuvarande abonnemang så länge du byter till en  högre surfplan.

  Våra nya abonnemang har mer data till lägre pris och du surfar som hemma i 41 länder. Fria samtal, sms och mms i Sverige ingår självklart.

  Du har väl inte missat att om du som kund samlar alla företagsabonnemang hos Telenor så ringer ni fritt till varandra, var än i världen ni befinner er.

 • När du väljer något av våra företagsabonnemang  2 GB, 10 GB, 50 GB, 100 GB eller Obegränsat med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt. 

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang i ytterligare 24 månader får du en ny bindningsrabatt.

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

 • Om du har bindningstid kvar är du välkommen att byta till ett nytt abonnemang med likvärdig eller högre surfmängd.

  Nya abonnemang

  • Välj mellan 2 GB, 10 GB, 50 GB, 100 GB eller Obegränsad surf
  • Surfa som hemma i 41 länder – nu även USA 
  • Ring fritt inom företaget i hela världen

  Det finns några saker som kan vara bra att veta när du uppgraderar ditt abonnemang:

  • Eventuell bindningstid på abonnemanget påverkas inte när du byter abonnemang.
  • Vissa rabatter kan försvinna, till exempel om du haft någon kostnadsfri dubbel surf.
  • Totalkostnaden för ditt abonnemang kan förändras.

  Läs om våra nya abonnemang och hur du byter här

   

 • Det kostar inget extra för att byta abonnemang. Däremot kan din månadskostnad bli annorlunda efter bytet beroende på den surfmängd du väljer. 

  Om du har bindningstid kvar är du välkommen att byta till ett nytt abonnemang med likvärdig eller högre surfmängd.

  Det finns några saker som kan vara bra att veta när du uppgraderar ditt abonnemang.

  • Eventuell bindningstid på abonnemanget påverkas inte när du byter abonnemang.
  • Vissa rabatter kan försvinna, till exempel om du haft kostnadsfri dubbel surf.
  • Totalkostnaden för ditt abonnemang kan förändras beroende på ditt nya val.
 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare, till exempel genom autogiro eller e-faktura om du valt det. Du kan enkelt se nästa fakturas kostnader i appen Telenor Företag.

 • Välj den mobil och det abonnemang du vill ha. Under "Mobilnummer till användare" väljer du ”Behåll nummer” och fyller i ditt mobilnummer, vilket datum du vill flytta ditt nummer och namn på användare.

  För att flytta (portera) ditt nuvarande nummer från en annan operatör, måste du vara registrerad som ägare på det numret du vill flytta. Du får inte heller ha någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör.

  Mer om hur du flyttar ditt nummer

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

 • Ja, som kund hos Telenor får du möjlighet att testa ditt nya abonnemang och täckning i 14 dagar med Öppet köp. Vill du inte fortsätta ditt abonnemang betalar du bara för de dagar du har hunnit utnyttja abonnemanget. Läs mer om Öppet köp