Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

{{ this.$store.getters.defaultErrorMessage }}

Har du frågor om våra produkter? Ring oss på 0200-159 001 så hjälper vi dig! Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.


Förköpsinformation om företagsabonnemang (öppnas i nytt fönster)

 • För att du ska kunna använda 5G så krävs att du har ett abonnemang, en mobiltelefon och tillgång till ett nät som alla stödjer 5G. Så om du skaffar något av våra företagsabonnemang 5 GB, Obegränsat eller Obegränsat Plus innebär det att du har en av tre förutsättningar klara.

  Jag vill bli 5G-redo

  Självklart har vi många mobiler som är redo för 5G - kolla in alla här!

 • När du beställer något av våra företagsabonnemang 5 GB, Obegränsat eller Obegränsat Plus med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt på 50 kr/mån.

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang får du en ny bindningsrabatt.

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • Det kostar inget extra för att byta abonnemang. Däremot kan din månadskostnad bli annorlunda efter bytet beroende på den surfmängd du väljer. 

  Om du har bindningstid kvar är du välkommen att byta till ett nytt abonnemang med likvärdig eller högre surfmängd.

  Det finns några saker som kan vara bra att veta när du uppgraderar ditt abonnemang.

  • Eventuell bindningstid på abonnemanget påverkas inte när du byter abonnemang.
  • Vissa rabatter kan försvinna, till exempel om du haft kostnadsfri dubbel surf.
  • Totalkostnaden för ditt abonnemang kan förändras beroende på ditt nya val.
 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

  Kontakta om du vill veta mer

 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare.

 • Välj den mobil och det abonnemang du vill ha. Under "Mobilnummer till abonnemang" väljer du ”Behåll nummer” och fyller i ditt mobilnummer, vilket datum du vill flytta ditt nummer och namn på användare.

  För att flytta (portera) ditt nuvarande nummer från en annan operatör, måste du vara registrerad som ägare på det numret du vill flytta. Du får inte heller ha någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör.

  Mer om hur du flyttar ditt nummer

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

Batteri

Batterikapacitet 2814 mAh
Batterityp Li-Ion
Snabbladdning Ja
Trådlös laddning Ja

Egenskaper

Ansiktsläsare Ja
Bluetooth Ja
Fingeravtrycksläsare Nej
Färg Grafit, Stillahavsblå
Färger från tillverkaren Pacific Blue, Graphite
Hörlursuttag (3.5 mm) Nej
IP-klass IP68
Pekskärm Ja
Redo för 5G Ja
Trådlös wifi-standard 802.11 a/b/g/n/ac/6
USB Ja
USB-version Lightning, USB 2.0
Vattentålig Ja

Internt

Finns i RAM-storlekarna 6 GB
Internminne 128 GB
Operativsystem iOS 14.1
Plats för minneskort Nej
Processorkärnor Hexa Core
Sim-kort E-sim, Nano-sim
System on a Chip (SoC) A14 Bionic

Kamera

Antal kameror baksida 3
Bildstabilisator Ja
Kameraspecifikationer 12 MP, f/1.6, 26mm (wide), 1.4µm, dual pixel PDAF, OIS 12 MP, f/2.0, 52mm (telephoto), 1/3.4", 1.0µm, PDAF, OIS, 2x optical zoom 12 MP, f/2.4, 13mm, 120˚ (ultrawide), 1/3.6"
Kameraupplösning fram 12 MP
Kameraupplösning huvudkamera 12 MP
Videoupplösning 4K (2160p), Full HD (1080p)

Mått

Bredd 71.5 mm
Djup 7.4 mm
Höjd 146.7 mm
Vikt 187 gram

Produkt

Märke Apple

Skick

Begagnad Ja

Skärm

Skärmstorlek 6.1 tum
Skärmtyp Super Retina XDR OLED
Upplösning 1170x2532

iPhone 12 Pro blå med proffskamera

Sluta famla i fotomörkret

Fånga allt med högsta kvalitet. I de svagaste av ljus är det nu möjligt att få till otroliga bilder och filmer. LiDAR gör det möjligt att skapa porträtt i nattläge. Med hela 27 procent mer ljusinsläpp i kameran så kan du ta foton med skarpa detaljer och fokus. Dag som natt kvittar – proffsfotografering är möjligt vilken tid som helst på dygnet. HDR med Dolby Vision är hemligheten bakom proffskameran och som gör iPhone 12 Pro till din egna filmstudio i fickformat.

Pro – inifrån och ut

iPhone 12 Pro kommer i fyra lyxiga färger – guld, silver, grafit och stillahavsblå. Du behöver inte oroa dig om du tappar den eftersom glaset, Cheramic Shield, levererar fyra gånger bättre dropp-prestanda. Med en Super Retina XDR display på 6.1” så är displayen större och tåligare än föregångaren. Och för att inte tala om de stilrena kanterna!

 • A14 Bionic chip i iPhone 12 Pro

  Bästa chippet någonsin

  Pro har det starkaste chippet någonsin, A14 Bionic. Hela 40 procent flera transistorer ökar hastigheten och även batteritiden påverkas positivt så att den ska kunna räcka ännu längre.

 • iPhone 12 Pro i alla färger

  Dubbelt med plats

  Få plats med allt och lite till. Med iPhone 12 Pro får du minst dubbla lagringsutrymme. Dubbelt med plats för dina bilder, videor och annat.

 • iPhone 12 Pro är redo för 5G

  Pro med 5G

  iPhone 12 Pro är redo för 5G. Eftersläpningar är snart ett minne blott och du kan istället se fram emot snabba hastigheter och maxad effektivitet.