Har du frågor om våra produkter? Ring oss på 0200-111 909 så hjälper vi gärna till med ditt köp.

Kvinna kollar mobilen under paraply

Stilren och tålig

iPhone Xs är stilren och tålig, tillverkad med hög precision och i material av hög klass. Glaset är det starkaste någonsin och omges av ett band i rostfritt stål. Det här är definitivt en telefon för dig som vill ha det senaste och riktigt hög prestanda. iPhone Xs har en kraftfull processor med marknadens första 7-nanometersteknik, det mest kraftfulla chippet i en smartphone, bättre batteritid och ett banbrytande system med dubbla kameror.

iPhone Xs

Dubbla kameror

På baksidan av iPhone Xs sitter två 12 MP-kameror. Större och nytänkande sensorer och ett kraftfullt A12 Bionic-chip ger dina bilder större detaljrikedom i dåliga ljusförhållanden. En annan nyhet är att du kan ändra skärpedjupet på dina porträttbilder i efterhand. Med förbättrad bokeh-effekt för sofistikerad oskärpa i bakgrunden, finns det inga begränsningar för riktigt proffsiga bilder.

 • Gott om minne

  Nu behöver du inte missa ett fototillfälle. iPhone Xs har gott om lagringsutrymme för alla dina bilder – upp till 512 GB. Det är mer än hos någon tidigare iPhone. 

   

 • Heltäckande skärm

  iPhone Xs har en 5,8 tums Super Retina HD-skärm med True Tone, stort färgomfång och 3D Touch. Den specialkonstruerade oled-skärmen stoltserar även med hdr och äkta svarta nyanser.

 • Avancerad Face ID

  Lås upp iPhone Xs med ditt ansikte och logga in i appar eller utför betalningar – snabbt, enkelt och intuitivt. Face ID är ett säkert sätt att låsa upp och autentisera.

Batteri
Samtalstid Upp till 20 timmar
Storlek
Mått 143.6 x 70.9 x 7.7 mm
Vikt 177 gram
Skärm
Storlek 5.8 tum
Upplösning 2436 × 1125 pixlar
Skärmtyp Super Retina HD-skärm
Kamera
Fram 7 MP
Bak Dubbelkamera på 12 MP
Video Inspelning i 4K (24, 30 eller 60 bilder/s)
Chip/Processor
Chip/processor Apple A12 Bionic
Minne
RAM-minne 4 GB
Minneskort Nej
Övrigt
Operativsystem iOS 12
Sim-kort Dubbla sim-kort (nano-sim och esim)
Trådlös laddning Ja
Vattentålig Ja, IP68 i enlighet med IEC-standard 60529