Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.


Förköpsinformation om företagsabonnemang (öppnas i nytt fönster)

Vanliga frågor

 • När du beställer något av våra företagsabonnemang 5 GB, Obegränsat eller Obegränsat Plus med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt på 50 kr/mån.

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang får du en ny bindningsrabatt.

 • Välj den mobil och det abonnemang du vill ha. Under "Mobilnummer till abonnemang" väljer du ”Behåll nummer” och fyller i ditt mobilnummer, vilket datum du vill flytta ditt nummer och namn på användare.

  För att flytta (portera) ditt nuvarande nummer från en annan operatör, måste du vara registrerad som ägare på det numret du vill flytta. Du får inte heller ha någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör.

  Mer om hur du flyttar ditt nummer

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

  Kontakta om du vill veta mer

 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare.

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

Batteri

Batterikapacitet 4410 mAh
Batterityp Li-Po
Snabbladdning Ja
Trådlös laddning Nej

Egenskaper

Ansiktsläsare Nej
Bluetooth Ja
Fingeravtrycksläsare Ja
Färg Grön, Silver, Svart
Färger från tillverkaren Chalk, Charcoal, Sage
Hörlursuttag (3.5 mm) Nej
IP-klass IP67
Pekskärm Ja
Redo för 5G Ja
Trådlös wifi-standard 802.11 a/b/g/n/ac/6e
USB Ja
USB-version Type-C 3.1
Vattentålig Ja

Internt

Dubbla sim-kort Ja
Finns i RAM-storlekarna 6 GB
Internminne 128 GB
Operativsystem Android 13
Plats för minneskort Nej
Processorkärnor Octa Core
RAM 6 GB
Sim-kort E-sim, Nano-sim
System on a Chip (SoC) Google Tensor

Kamera

Antal kameror baksida 2
Kameraspecifikationer 12.2 MP, f/1.7, 27mm, (wide), 1/2.55", 1.4µm, dual pixel PDAF, OIS + 12 MP, f/2.2, 17mm, 114˚ (ultrawide), 1.25µm
Kameraupplösning fram 8 MP
Kameraupplösning huvudkamera 12.2 MP
Videoupplösning 4K (2160p), Full HD (1080p)

Mått

Bredd 71.8 mm
Djup 8.9 mm
Höjd 152.2 mm
Vikt 178 gram

Produkt

Märke Google
Produktserie Pixel

Skick

Begagnad Nej

Skärm

Skärmstorlek 6.1 tum
Skärmtyp FHD+ OLED
Upplösning 1080x2400

Google Pixel 6a

Snabb och kraftfull

Pixel 6a är en prisvärd Google-mobil som anpassar sig efter dig. Den drivs av Google Tensor, vilket gör den snabb och säker. Batteriet räcker i upp till 72 timmar med Googles "Extreme Battery Saver"-funktion och med Pixel-kameran fångar du ögonblicket precis som du upplever det.

Google Pixel 6a

Flera kameror för kreativ frihet

Om du gillar att ta bilder så kan du räkna med Pixel 6a. Den här mobilen kommer med ett bakre dubbelkamerasystem som består av en 12,2 MP huvudkamera med optisk bildstabilisering och en 12 MP vidvinkelkamera. Med magiskt suddgummi och Google Foto kan du enkelt ta bort störande inslag, till exempel personer eller föremål som inte skulle vara med på bilden.

 • Tål både vatten och damm

  Oroa dig inte för stänk. Med IP67-skydd och Corning® Gorilla® Glass 3™-täckglas kan Pixel 6a ta lite vatten och damm.

 • Hjärnan bakom Pixel 6a

  Google Tensor gör Pixel 6a extra säker, kraftfull och supersmart. Det är det första chippet som Google har utvecklat specifikt för Pixel.

 • Ett batteri som anpassas efter dig

  Pixels smarta batteri kan räcka i mer än 24 timmar. Det lär sig vilka dina favoritappar är, så att det inte behöver slösa energi på dem som du sällan använder.