Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

{{ this.$store.getters.defaultErrorMessage }}

Har du frågor om våra produkter? Ring oss på 0200-159 001 så hjälper vi dig! Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

 • Vi har ett 5G-nät i centrala Stockholm samt i 36 andra orter med hastighet på upp till 1 Gbit/s. Ännu fler städer kommer att få utbyggt 5G-nät under 2021. Under utbyggnaden kan du testa nätet i begränsad form men såväl täckning som hastighet kommer kunna variera fram till ett senare lanseringsdatum när Telenor kan garantera täckningen och hastigheter på 1 Gbit/s.

  Läs mer om utbyggnaden

 • För att kunna använda 5G så krävs en 5G-mobil, ett 5G-abonnemang och ett nät som stödjer 5G. En mobil kan ha tekniskt stöd för 5G men det krävs en uppdatering av dess mjukvara för att den ska fungera i operatörens nät. Telenor genomför tillsammans med tillverkarna kvalitets-tester av mobiler i vårt nät. När väl testerna är genomförda så uppdaterar tillverkarna mjukvaran i mobilerna och de fungerar sedan i vårt 5G-nät.

 • Med företagsabonnemanget Obegränsat, kan du ringa, sms:a och mms:a som hemma i EU/EES, till svenska telefonnummer och till lokala nummer i det land du besöker. Det gäller även mellan två EU/EES-länder. Samtal med särskild taxa, trafik i satellitnät och samtal från Sverige till utlandet ingår inte.

  Du ringer dessutom kostnadsfritt till kollegornas företagsmobiler, i hela världen. Både inkommande och utgående samtal. Satellittrafik, samtal till eller från växelnummer eller fast telefonnummer ingår inte.

  Med Obegränsat surfar du obegränsat i Sverige och upp till 100 GB i EU/EES,  USA, Thailand, Schweiz, Androrra, Turkiet, Serbien, Montenegro, Malaysia och Myanmar.

 • När du väljer företagsabonnemanget Obegränsat med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt. 

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang får du en ny bindningsrabatt.

 • Välj den mobil och det abonnemang du vill ha. Under "Mobilnummer till användare" väljer du ”Behåll nummer” och fyller i ditt mobilnummer, vilket datum du vill flytta ditt nummer och namn på användare.

  För att flytta (portera) ditt nuvarande nummer från en annan operatör, måste du vara registrerad som ägare på det numret du vill flytta. Du får inte heller ha någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör.

  Mer om hur du flyttar ditt nummer

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare, till exempel genom autogiro eller e-faktura om du valt det. 

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

Batteri
Kapacitet 3750 mAh
Storlek
Mått 154.2 x 74 x 7.9 mm
Vikt 174 gram
Skärm
Storlek 6.26 tum
Upplösning 1080 x 2340
Skärmtyp TFT LCD
Kamera
Fram 32 MP
Bak 48 MP (F1.8) + 16 MP (F2.2) + 2 MP (F2.4) + 2 MP (F2.4)
Chip/Processor
Chipset Kirin 980
Processor Dual NPUs (2x2.6 GHz Cortex-A76, 2x1.92 GHz Cortex-A76 & 4x1.8 GHz Cortex-A55)
Minne
RAM-minne 6 GB
ROM-minne 128 GB
Övrigt
Operativsystem Android 9.0
GPS Ja
Trådlös laddning Nej
Snabbladdning Ja

Huawei Nova 5T med reflekterande design

Reflekterande design

Unik design och bländande färger. Huawei Nova 5T har en stor skärm som täcker nästan hela framsidan, främre kameran dold under displayen och fingeravtryckssensorn på sidan av mobilen. En smart lösning, som förhöjer användarupplevelsen och gör Huawei Nova 5T till en snygg och stilren telefon med extra mycket skärm. En annan häftig sak är den reflekterande designen som framhäver ljuskontraster och nästan ger en 3D-effekt trots den plana ytan.

Fem AI-kameror

Fem smarta AI-kameror

Nova 5T har hela fem stycken AI-kameror, fyra AI-kameror i huvudkameran och en i frontkameran. Lägg till hd, ultravidvinkel, makro och bokeh-effekt och du kommer att kunna ta foton och videos som ett proffs. Super Night Mode med intelligent ljusavkänning ger även skarp nattfotografering.

 • Kraftfull och blixtsnabb

  På insidan hittar vi ett blixtsnabbt Kirin 980-chip. En telefon du alltid kan lita på, snabb och uthållig, så att arbetet bara flyter på.

 • Snabb och effektiv laddning

  Med möjlighet till snabbladdning är du alltid redo. 30 minuter laddning räcker så är batteriet laddat upp till 50 procent igen.

 • Avancerad användning

  Ta dig an vilka uppgifter du vill. Tack vare generöst RAM-minne och nya generationens grafikbearbetningsteknik GPU Turbo.