Köp iPhone X

iPhone X

5,8 tums Super Retina HD-skärm
Dubbel MP-kamera
64 GB, 256 GB
Silver, Space Gray

Från 459 kr/mån

Välkommen till framtiden

iPhone X har en helt ny design i glas, omgiven av ett band i rostfritt stål och en skärm som täcker hela framsidan. Den finns i två finishar - Silver och Space Gray. Med TrueDepth-kameran kan du ta fantastiska bilder, använda Face ID och skapa Animojis. iPhone X tar dig till en trådlös värld där du slipper laddningskabel. Dessutom står den emot både vatten och damm och har det smartaste, mest kraftfulla chippet någonsin i en smartphone.

iPhone X - skärmen

Heltäckande skärm

Den nya Super Retina HD-skärmen på 5,8 tum täcker hela framsidan, ända ut till de elegant rundade hörnen. Så elegant att du knappt ser var skärmen börjar och slutar. Tack vare innovativ oled-teknik ger skärmen exakta färger, stort färgomfång, hög upplösning- och ljusstyrka.

Kvinna tittar på mobiltelefon

Ditt ansikte är ditt nya lösenord

Face ID är ett nytt och säkert sätt att låsa upp och autentisera. Det är enkelt att ställa in och möjliggörs med TrueDepth-kameran som analyserar fler än 30 000 osynliga punkter i ditt ansikte. Lås upp din iPhone X med ditt ansikte och utför betalningar  snabbt, enkelt och intuitivt.

Kameran

Dubbelt så smart kamera

Nu är det enklare än någonsin att ta bra bilder. iPhone X har en dubbel MP-kamera med optisk bildstabilisering och snabba objektiv för fantastiska bilder och videos, även i svaga ljusförhållanden.

Med True Depth-kameran på framsidan kan du ta snygga selfies med förgrundsskärpa och oskarpa bakgrunder. Och den nya funktionen porträttljus ger dina bilder imponerande ljuseffekter med studiokvalitet.

Animojis

Roa dig med Animojis

True Depth-kameran analyserar fler än 50 olika muskelrörelser för att återge dina ansiktsrörelser i tolv olika Animoji-figurer. Din röst används tillsammans med dina Animojis och du kan dela dem i meddelanden.