Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

{{ this.$store.getters.defaultErrorMessage }}

Har du frågor om våra produkter? Ring oss på 0200-159 001 så hjälper vi dig! Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

 • Vi har ett 5G-nät i centrala Stockholm samt i 36 andra orter med hastighet på upp till 1 Gbit/s. Ännu fler städer kommer att få utbyggt 5G-nät under 2021. Under utbyggnaden kan du testa nätet i begränsad form men såväl täckning som hastighet kommer kunna variera fram till ett senare lanseringsdatum när Telenor kan garantera täckningen och hastigheter på 1 Gbit/s.

  Läs mer om utbyggnaden

 • För att kunna använda 5G så krävs en 5G-mobil, ett 5G-abonnemang och ett nät som stödjer 5G. En mobil kan ha tekniskt stöd för 5G men det krävs en uppdatering av dess mjukvara för att den ska fungera i operatörens nät. Telenor genomför tillsammans med tillverkarna kvalitets-tester av mobiler i vårt nät. När väl testerna är genomförda så uppdaterar tillverkarna mjukvaran i mobilerna och de fungerar sedan i vårt 5G-nät.

 • Med företagsabonnemanget Obegränsat, kan du ringa, sms:a och mms:a som hemma i EU/EES, till svenska telefonnummer och till lokala nummer i det land du besöker. Det gäller även mellan två EU/EES-länder. Samtal med särskild taxa, trafik i satellitnät och samtal från Sverige till utlandet ingår inte.

  Du ringer dessutom kostnadsfritt till kollegornas företagsmobiler, i hela världen. Både inkommande och utgående samtal. Satellittrafik, samtal till eller från växelnummer eller fast telefonnummer ingår inte.

  Med Obegränsat surfar du obegränsat i Sverige och upp till 100 GB i EU/EES,  USA, Thailand, Schweiz, Androrra, Turkiet, Serbien, Montenegro, Malaysia och Myanmar.

 • När du väljer företagsabonnemanget Obegränsat med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt. 

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang får du en ny bindningsrabatt.

 • Välj den mobil och det abonnemang du vill ha. Under "Mobilnummer till användare" väljer du ”Behåll nummer” och fyller i ditt mobilnummer, vilket datum du vill flytta ditt nummer och namn på användare.

  För att flytta (portera) ditt nuvarande nummer från en annan operatör, måste du vara registrerad som ägare på det numret du vill flytta. Du får inte heller ha någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör.

  Mer om hur du flyttar ditt nummer

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare, till exempel genom autogiro eller e-faktura om du valt det. 

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

Batteri
Kapacitet 3700 mAh
Storlek
Mått 157.5 x 74.8 x 8.2 mm
Vikt 185 gram
Skärm
Storlek 6,41 tum
Upplösning 2340 x 1080
Skärmtyp Optisk amoled-display
Kamera
Fram 16 MP
Bak 20 MP + 16 MP
Video Inspelning i 4K
Chip/Processor
Chipset Qualcomm Snapdragon 845
Processor Orta-core, 10nm (upp till 2,8GHz)
Minne
RAM-minne 8 GB
Lagring 128 GB eller 256 GB
Övrigt
Operativsystem OxygenOS baserat på Android 9.0 Pie
GPS Ja
Sim-kort Dubbla sim-kort (nano)
Trådlös laddning Nej
Vattentålig Nej

OnePlus 6T med avancerad fingertrycksavläsare

Skärmupplåsning

One Plus 6T har en stor optisk AMOLED-skärm som sträcker sig från kant till kant. Inbäddad under skärmen hittar du fingertrycksavläsaren med modern sensorteknik. Det ger plats till ännu mera skärm och en sömlös och intuitiv upplåsningsupplevelse.

Foto på stadens ljus i natten taget med OnePlus 6T

Magi i varje bild

OnePlus 6T har en uppdaterad algoritm som automatiskt justerar främre- och bakre kamera för att fånga högkvalitativa bilder. Du filmar i 4K och får även Super Slow Motion video med kaxiga 60 sekunders inspelning. OxygenOS och Nighstcape gör att du får du tydliga bilder, även i mörker.

 • M3 rekommenderar OnePlus 6T

  M3 rekommenderar

  Sveriges prylsajt M3 ger ett strålande utlåtande om OnePlus 6T. Allt från imponerande batteritid, en överraskande bra kamera, lysande skärm och smart och snabbt gränssnitt.

 • Människa spelar spel på en mobil

  Det går snabbt

  Lås upp skärmen på 0,4 sekunder med ansiktupplåsning, ring en kontakt på 0,5 sekunder eller starta kameran på 0,6 sekunder. OnePlus 6T svarar snabbt på dina behov.

 • OnePlus 6T snabbladdare

  Ladda mindre, gör mer

  Med det kraftulla batteriet på 3700 mAh håller din laddning hela arbetsdagen. Dessutom kan du ladda batteriet snabbt  du får en hel dags batteritid på bara en halvtimme.