Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

{{ this.$store.getters.defaultErrorMessage }}

Har du frågor om våra produkter? Ring oss på 0200-159 001 så hjälper vi dig! Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.


Förköpsinformation om företagsabonnemang (öppnas i nytt fönster)

Vanliga frågor

 • När du beställer något av våra företagsabonnemang 5 GB, Obegränsat eller Obegränsat Plus med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt på 50 kr/mån.

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang får du en ny bindningsrabatt.

 • Välj den mobil och det abonnemang du vill ha. Under "Mobilnummer till abonnemang" väljer du ”Behåll nummer” och fyller i ditt mobilnummer, vilket datum du vill flytta ditt nummer och namn på användare.

  För att flytta (portera) ditt nuvarande nummer från en annan operatör, måste du vara registrerad som ägare på det numret du vill flytta. Du får inte heller ha någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör.

  Mer om hur du flyttar ditt nummer

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

  Kontakta om du vill veta mer

 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare.

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

Storlek
Mått 160.9 x 74.4 x 8.1 mm
Vikt 190 gram
Skärm
Storlek 6,55 tum
Skärmtyp AMOLED
Kamera
Bak 48 MP + 12 MP + 16 MP
Fram 16 MP
Video bak 4K videoinspelning
Processor
Processor Qualcomm Snapdragon 855+
Minne
RAM-minne 8 GB
Minneskort 128 GB
Övrigt
Operativsystem Android 10
Sim-kort Dual nano-sim
Trådlös laddning Nej
Snabbladdning Ja

OnePlus 7T har knivskarp skärm

En smidig upplevelse

Med en responsiv uppdateringsfrekvens på 90 Hz och den senaste HDR10+ tekniken är den 6,55 tums stora skärmen på OnePlus 7T smidig och otroligt uppslukande. Få biokänsla när du tittar på videos och upplev att vardagsuppgifter blir enklare med ett rymligt bildförhållande på 20:9.

OnePlus 7T har snabbladdning

Snabbaste Warp Charge någonsin

Laddningen är nu bättre än någonsin med Warp Charge 30T. Du kan ladda din OnePlus 7T upp till ungefär 70 % på bara 20 minuter. Det räcker för att ta dig igenom dagen. Dessutom finns energisparande och värmeavledande funktioner i adaptern vilket gör att mycket lite värme når din OnePlus 7T.

 • Multitaska och spela på OnePlus 7T

  Kraftfull prestanda

  Den avancerade Qualcomm Snapdragon 855+  i OnePlus 7T ger dig den prestanda du behöver för video, spel och multitasking.

 • Bättre bilder med trippelkameran

  Trippelkamera för alla ögonblick

  Med trippelkameran kan du ta fantastiska bilder. Växla mellan huvudkameran på 48 MP, en 16 MP ultravidkamera och telefotokameran på 8 MP.

   

 • OnePlus 7T har Dolby Atmos 3D-förbättring

  Uppslukande ljud

  OnePlus 7T har dubbla stereohögtalare med Dolby Atmos 3D-förbättring. Upplev ett mer balanserat ljud för allt ditt favoritinnehåll.