Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

{{ this.$store.getters.defaultErrorMessage }}

Har du frågor om våra produkter? Ring oss på 0200-159 001 så hjälper vi dig! Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.


Förköpsinformation om företagsabonnemang (öppnas i nytt fönster)

Vanliga frågor

 • När du beställer något av våra företagsabonnemang 5 GB, Obegränsat eller Obegränsat Plus med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt på 50 kr/mån.

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang får du en ny bindningsrabatt.

 • Välj den mobil och det abonnemang du vill ha. Under "Mobilnummer till abonnemang" väljer du ”Behåll nummer” och fyller i ditt mobilnummer, vilket datum du vill flytta ditt nummer och namn på användare.

  För att flytta (portera) ditt nuvarande nummer från en annan operatör, måste du vara registrerad som ägare på det numret du vill flytta. Du får inte heller ha någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör.

  Mer om hur du flyttar ditt nummer

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

  Kontakta om du vill veta mer

 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare.

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

Batteri
Kapacitet 4000 mAh
Storlek
Mått 174 x 90 x 7.7 mm
Vikt 178 gram
Skärm
Storlek 6.4 tum
Upplösning 2340 x 1080
Skärmtyp Super Amoled
Kamera
Fram 25 MP (F2.0)
Bak 25 MP (F1.7) + 5 MP zoom + 8 MP ultra-wide
Chip/Processor
Processor Octa-Core Exynos 9610
Minne
RAM-minne 4 GB
ROM-minne 128 GB
Övrigt
Operativsystem Android PIE
Trådlös laddning Nej
Snabbladdning Ja
Vattentålig Nej

Samsung Galaxy A50 i blått och svart

Trippelkamera med zoom

Trippelkameran i Galaxy A50 ger dig fantastiska kreativa möjligheter. Den har både vidvinkel och zoom. Fånga bilder med djupkänsla och bredd och få knivskarpa bilder även i svagt ljus. Dessutom tar Selfie-kameran dina selfies till en helt ny nivå, den har mycket hög upplösning och ljuskänslighet.

Galaxy A50

Design med premiumkänsla

Galaxy A50 har en stilren och elegant design som ger riktig premiumkänsla. Den är bara 7,7 mm tunn och har både fram- och baksida av hållbart 3D-glas. De mjuka, runda kanterna får den att kännas mindre och den ligger bekvämt i handen.

 • Större och bättre skärm

  Skärmen  täcker 91,6 % av mobilens yta. Dessutom är den stor, 6,4 tum, det är praktiskt när du vill köra flera appar samtidigt.

 • Fingeravtrycksläsare

  Fingeravtrycksläsaren är integrerad i skärmen, så att du snabbt och enkelt  kan låsa upp din mobil.

 • Stor batterikapacitet

  Galaxy A50 har ett batteri att lita på – hela 4000 mAh. Dessutom finns möjlighet till strömsparlägen som ger dig ännu mer tid.