Har du frågor om våra produkter? Ring oss på 0200-111 909 så hjälper vi gärna till med ditt köp.

Samsung Galaxy Note10+

Större mobil – större upplevelse

Med Galaxy Note10+ får du mycket mer än en mobil – du får ett verktyg för både jobb och underhållning. En 6,8 tum infinty display täcker 95 % av mobilens yta för en större upplevelse när du tittar på film eller jobbar. Skärmens 19:9 format gör det enkelt att multitaska och köra flera program samtidigt. Dessutom är användargränssnittet anpassat efter skärmens storlek för att du smidigt ska kunna bläddra och klicka på funktioner med bara en hand.

Samsung Galaxy Note10+

Fyra kameror i proffsklass

Galaxy Note10+ har fyra kameror med ny teknik som ger dig nya kreativa möjligheter. Bildstabiliseringen har utvecklats för att ge stabila bilder och vidvinkelkameran täcker 123 grader av synfältet så att du kan fånga alla kollegorna på en bild. Du kan nu även få bokeh-effekt på dina filmer och skapa fokus på det som är viktigt. Dessutom kan du redigera filmerna direkt i mobilen.

 • S Pen ger dig fler möjligheter

  Jobba effektivt med S Pen

  S Pen gör det möjligt för dig att jobba både effekivt och intuitivt. Du kommer snabbt åt smarta genvägar till funktioner och program utan att låsa upp din Note10+.

 • Snygg, stilren design på Note10+

  Ger exklusiv känsla

  Den tunna och ergonomiska designen gör att Note10+ ligger bekvämt i handen. Kanterna är mjukt rundade och ger ett gediget intryck. Dessutom kommer Note10+ i helt nya skimrande färger.

 • Kraftfullt batteri som varar i 24 timmar

  Kraftfullt batteri

  Med Galaxy Note10+ kan du jobba på länge utan att oroa dig för att batteriet ska ta slut. Det kraftfulla batteriet räcker för mer än 24 timmars användning.

Batteri
Kapacitet 4300 mAh
Storlek
Mått 162 x 77 x 7.9 mm
Skärm
Storlek 6.8 tum
Upplösning 3040 x 1440
Skärmtyp Dynamic AMOLED
Kamera
Fram 10 MP (F2.2 DP AF)
Bak 12 MP (F1.5/F2.4 OIS DP AF) + 12 MP zoom + 16 MP ultra-wide + VGA ToF Depth
Chip/Processor
Processor Octa-Core
Minne
RAM-minne 12 GB
ROM-minne 256 GB eller 512 GB
Övrigt
Operativsystem Android PIE
Sim-kort Dual SIM
Trådlös laddning Ja
Snabbladdning Ja
Vattentålig Vattentålig enligt IP68