Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

{{ this.$store.getters.defaultErrorMessage }}

Har du frågor om våra produkter? Ring oss på 0200-159 001 så hjälper vi dig! Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

 • Vi har ett 5G-nät i centrala Stockholm samt i 36 andra orter med hastighet på upp till 1 Gbit/s. Ännu fler städer kommer att få utbyggt 5G-nät under 2021. Under utbyggnaden kan du testa nätet i begränsad form men såväl täckning som hastighet kommer kunna variera fram till ett senare lanseringsdatum när Telenor kan garantera täckningen och hastigheter på 1 Gbit/s.

  Läs mer om utbyggnaden

 • För att kunna använda 5G så krävs en 5G-mobil, ett 5G-abonnemang och ett nät som stödjer 5G. En mobil kan ha tekniskt stöd för 5G men det krävs en uppdatering av dess mjukvara för att den ska fungera i operatörens nät. Telenor genomför tillsammans med tillverkarna kvalitets-tester av mobiler i vårt nät. När väl testerna är genomförda så uppdaterar tillverkarna mjukvaran i mobilerna och de fungerar sedan i vårt 5G-nät.

 • Med företagsabonnemanget Obegränsat, kan du ringa, sms:a och mms:a som hemma i EU/EES, till svenska telefonnummer och till lokala nummer i det land du besöker. Det gäller även mellan två EU/EES-länder. Samtal med särskild taxa, trafik i satellitnät och samtal från Sverige till utlandet ingår inte.

  Du ringer dessutom kostnadsfritt till kollegornas företagsmobiler, i hela världen. Både inkommande och utgående samtal. Satellittrafik, samtal till eller från växelnummer eller fast telefonnummer ingår inte.

  Med Obegränsat surfar du obegränsat i Sverige och upp till 100 GB i EU/EES,  USA, Thailand, Schweiz, Androrra, Turkiet, Serbien, Montenegro, Malaysia och Myanmar.

 • När du väljer företagsabonnemanget Obegränsat med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt. 

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang får du en ny bindningsrabatt.

 • Välj den mobil och det abonnemang du vill ha. Under "Mobilnummer till användare" väljer du ”Behåll nummer” och fyller i ditt mobilnummer, vilket datum du vill flytta ditt nummer och namn på användare.

  För att flytta (portera) ditt nuvarande nummer från en annan operatör, måste du vara registrerad som ägare på det numret du vill flytta. Du får inte heller ha någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör.

  Mer om hur du flyttar ditt nummer

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare, till exempel genom autogiro eller e-faktura om du valt det. 

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

Samsung Galaxy S10e i tre färger

Skimrande vacker

Galaxy S10e, den tar mindre plats men är lika vacker och perfekt som sina större syskon. Baksidan glänser med ett pärlemoskimmer och visar stolt upp en dubbelkamera. Framsidan är platt och sträcker sig ända ut i kanterna. Kombinationen fingeravtryckssensor under skärmglaset och frontkameran placerad i ett hål i displayen istället för sensorpanel ger näst intill total skärmyta. Galaxy S10e finns i tre färger; Teal Green, Prism White eller Prism Black.

Samsung Galaxy S10e i skimrande vitt

Fånga allt på bild

Galaxy S10e har en riktigt bra kamera med många smarta funktioner. Optisk bildstabilisering som ger skarpa videor, bra bilder även vid svagt ljus tack vare kamerans två bländarlägen som anpassar sig efter ljuset och ett vidvinkelobjektiv när du vill ha med mycket i bilden. Vidvinkel är perfekt bland annat när du vill fotografera vida vyer som i landskaps- och arkitekturbilder.

 • Ladda trådlöst mellan mobiler eller andra enheter som hörlurar och smartklockor

  Ladda trådlöst

  Hjälp en kollega i nöd. Galaxy S10 har trådlös laddning, inte bara av själva mobilen utan kan ladda de flesta enheter som laddas trådlöst. Det vill säga din kollegas mobil, hörlurarna eller smartklockan.

 • Galaxy S10e är vatten- och dammtålig

  Damm- och vattentålig

  Fortsätt ta samtal och avsluta affärer var du än befinner dig och oavsett väder. Galaxy S10e är IP68-klassad, det vill säga den är vatten- och dammtålig och kan användas i alla väder och miljöer.

 • Betala med mobilen vid kortterminalen med Samsung Pay

  Samsung Pay

  Betala säkert med digital plånbok! Ersätt dina fysiska plastkort och betala direkt med mobilen. Samsung Pay fungerar både i butik på traditionella betalterminaler och online hos anslutna webbplatser.