Ingen anslutningsavgift – Köp online, spara 200 kr

S20 Ultra - Samsungs bästa kamera

Samsungs bästa kamera

Galaxy S20 Ultra har en revolutionerande kamera, Samsungs bästa kamera någonsin. Med 108 MP fångar du de unika detaljerna och med 100x zoom begränsas du aldrig av avståndet. Dessutom är det den mest ljuskänsliga kameran så att du kan ta skarpa och perfekta bilder även i mörker.

Knivskarp och snabb skärm

Knivskarp och snabb skärm

Med en skärm på 120 Hz, vilket innebär dubbelt så hög uppdateringsfrekvens om man jämför med Galaxy S10, så är det inte konstigt att den snabba skärmen ger en riktigt skön känsla. Njut av en knivskarp och nyansrik skärm med stabilt flöde. Att bläddra mellan sidor och appar är så smidigt och lätt att har du väl testat kommer du inte vilja ha något annat.

 • Redo för 5G

  Redo för 5G

  Med ett snabbare nät var du än är kommer att ge många nya möjligheter. Gör dig redo och säkra plats för framtidens nät. S20 Ultra är helt och hållet förberedd för 5G.

 • Snabbare och effektivare

  Snabbare och effektivare

  S20 Ultra har en kraftfullare och snabbare processor i kombination med en förbättrad mjukvara. Du kommer känna flytet och hur det ger en ännu bättre upplevelse.

 • Största batteriet

  Största batteriet

  Effektivare minne och processor och det största batteriet i en Samsung-mobil hittills. Du kommer att märka uthålligheten. Dessutom senaste tekniken för snabbladdning.

Batteri
Kapacitet 5000 mAh
Storlek
Mått 166.9 x 76 x 8.8 mm
Vikt 221 gram
Skärm
Storlek 6.9 tum
Upplösning 3200 x 1440
Skärmtyp QHD+ Dynamic Amoled 120 Hz
Kamera
Fram 40 MP (F2.2 DP AF)
Bak 108 MP (F1.8 AF DP OIS) + 48 MP tele + 12 MP ultra-wide + DepthVision
Chip/Processor
Processor Octa-Core Exynos 990
Minne
RAM-minne 12 GB
Internt minne 128 GB
Övrigt
Operativsystem Android 10
Sim-kort Plats för dubbla sim-kort, e-sim
Trådlös laddning Ja
Snabbladdning Ja
Vattentålig Vattentålig enligt IP68

 • Med våra företagsabonnemang 2 GB-Obegränsat, kan du ringa, sms:a och mms:a som hemma i EU/EES, till svenska telefonnummer och till lokala nummer i det land du besöker. Det gäller även mellan två EU/EES-länder. Samtal med särskild taxa, trafik i satellitnät och samtal från Sverige till utlandet ingår inte.

  Du ringer dessutom kostnadsfritt till kollegornas företagsmobiler, i hela världen. Både inkommande och utgående samtal. Satellittrafik, samtal till eller från växelnummer eller fast telefonnummer ingår inte.

  Väljer du 2 GB-100 GB kan du använda hela din surfmängd i Sverige och när du reser i EU/EES, USA, Thailand, Schweiz, Androrra, Turkiet, Serbien, Montenegro, Malaysia och Myanmar. 

  Med Obegränsat surfar du obegränsat i Sverige och upp till 100 GB i EU/EES,  USA, Thailand, Schweiz, Androrra, Turkiet, Serbien, Montenegro, Malaysia och Myanmar.

 • När du väljer något av våra företagsabonnemang  2 GB, 10 GB, 50 GB, 100 GB eller Obegränsat med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt. 

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang i ytterligare 24 månader får du en ny bindningsrabatt.

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

 • Om du har bindningstid kvar är du välkommen att byta till ett nytt abonnemang med likvärdig eller högre surfmängd.

  Nya abonnemang

  • Välj mellan 2 GB, 10 GB, 50 GB, 100 GB eller Obegränsad surf
  • Surfa som hemma i 41 länder – nu även USA 
  • Ring fritt inom företaget i hela världen

  Det finns några saker som kan vara bra att veta när du uppgraderar ditt abonnemang:

  • Eventuell bindningstid på abonnemanget påverkas inte när du byter abonnemang.
  • Vissa rabatter kan försvinna, till exempel om du haft någon kostnadsfri dubbel surf.
  • Totalkostnaden för ditt abonnemang kan förändras.

  Läs om våra nya abonnemang och hur du byter här

   

 • Det kostar inget extra för att byta abonnemang. Däremot kan din månadskostnad bli annorlunda efter bytet beroende på den surfmängd du väljer. 

  Om du har bindningstid kvar är du välkommen att byta till ett nytt abonnemang med likvärdig eller högre surfmängd.

  Det finns några saker som kan vara bra att veta när du uppgraderar ditt abonnemang.

  • Eventuell bindningstid på abonnemanget påverkas inte när du byter abonnemang.
  • Vissa rabatter kan försvinna, till exempel om du haft kostnadsfri dubbel surf.
  • Totalkostnaden för ditt abonnemang kan förändras beroende på ditt nya val.
 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare, till exempel genom autogiro eller e-faktura om du valt det. Du kan enkelt se nästa fakturas kostnader i appen Telenor Företag.

 • Välj den mobil och det abonnemang du vill ha. Under "Mobilnummer till användare" väljer du ”Behåll nummer” och fyller i ditt mobilnummer, vilket datum du vill flytta ditt nummer och namn på användare.

  För att flytta (portera) ditt nuvarande nummer från en annan operatör, måste du vara registrerad som ägare på det numret du vill flytta. Du får inte heller ha någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör.

  Mer om hur du flyttar ditt nummer

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

 • Ja, som kund hos Telenor får du möjlighet att testa ditt nya abonnemang och täckning i 14 dagar med Öppet köp. Vill du inte fortsätta ditt abonnemang betalar du bara för de dagar du har hunnit utnyttja abonnemanget. Läs mer om Öppet köp