Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

{{ this.$store.getters.defaultErrorMessage }}

Har du frågor om våra produkter? Ring oss på 0200-159 001 så hjälper vi dig! Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.


Förköpsinformation om företagsabonnemang (öppnas i nytt fönster)

Vanliga frågor

 • När du beställer något av våra företagsabonnemang 5 GB, Obegränsat eller Obegränsat Plus med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt på 50 kr/mån.

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang får du en ny bindningsrabatt.

 • Välj den mobil och det abonnemang du vill ha. Under "Mobilnummer till abonnemang" väljer du ”Behåll nummer” och fyller i ditt mobilnummer, vilket datum du vill flytta ditt nummer och namn på användare.

  För att flytta (portera) ditt nuvarande nummer från en annan operatör, måste du vara registrerad som ägare på det numret du vill flytta. Du får inte heller ha någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör.

  Mer om hur du flyttar ditt nummer

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

  Kontakta om du vill veta mer

 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare.

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

Batteri

Batterikapacitet 4500 mAh
Batterityp Li-Ion
Snabbladdning Ja
Trådlös laddning Ja

Egenskaper

Bluetooth Ja
Fingeravtrycksläsare Ja
Färg Grafit, Grön, Lila, Vit
Färger från tillverkaren Graphite, Lavender, Olive, White
Hörlursuttag (3.5 mm) Nej
IP-klass IP68
Pekskärm Ja
Redo för 5G Ja
Trådlös wifi-standard 802.11 a/b/g/n/ac/ax
USB Ja
USB-version USB 3.2
Vattentålig Ja

Internt

Dubbla sim-kort Ja
Internminne 128 GB, 256 GB
Operativsystem Android 11
Plats för minneskort Nej
Processorkärnor Octa Core
RAM 6 GB
Sim-kort Nano-sim
System on a Chip (SoC) Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G

Kamera

Antal kameror baksida 3
Bildstabilisator Ja
Kameraspecifikationer 12MP wide (2PD, OIS, F1.8, 1.8 μm) + 12MP u-wide (F2.2, 1.12μm) + 8MP tele (3x, F2.4, 1.0 μm)
Kameraupplösning fram 32 MP
Kameraupplösning huvudkamera 12 MP
Videoupplösning 4K (2160p)

Mått

Bredd 74.5 mm
Djup 7.9 mm
Höjd 155.7 mm
Vikt 177 gram

Produkt

Märke Samsung
Produktserie Galaxy S

Skick

Begagnad Nej

Skärm

Skärmstorlek 6.4 tum
Skärmtyp Super Amoled
Upplösning 1080x2340

Samsung Galaxy S21 FE i flera färger

Snygg, tunn och smidig

Galaxy S21 FE är skapad med verklig premiumprecision. Den moderna och ikoniska designen präglas av mjuka linjer, där kameran sömlöst smälter in i helheten. Mobilen är också riktigt tunn, endast 7,9 mm, för en ännu smidigare upplevelse. S21 FE har en av Samsungs bästa 120Hz-skärmar med inbyggd intelligens, där den höga och dynamiska uppdateringsfrekvensen revolutionerar känslan, vad du än gör.

Tre kameror på Galaxy S21 FE

3 x kameror

Galaxy S21 FE är genvägen till bilder och filmer med riktig proffskvalitet. Den otroliga trippelkameran kommer med verklig detaljkänsla, oavsett om motivet är på armlängds avstånd eller andra sidan gatan. Det smarta zoom-låset gör det enkelt att behålla fokus och skärpa även på distans. Dessutom finns flera smarta redigeringsfunktioner; som Object Eraser, som enkelt trollar bort föremål du inte vill ha med i bilden, och AI Photo Remaster som ger gamla foton nytt liv.

 • Galaxy S21 FE har Samsungs snabbaste processor

  Samsungs snabbaste processor

  I Galaxy S21 FE sitter Samsungs snabbaste och mest kraftfulla processor någonsin – på endast 5 nanometer, för att ge dig en nästan ofattbart smidig upplevelse.

 • Galaxy S21 FE har ett 4500 mAh-batteri

  Batteri du kan lita på

  Med ett 4500mAh-batteri har du krafter som räcker hela dagen – och om du behöver en boost räcker det med en halvtimmes supersnabbladdning för att nå upp till 50%.

 • Galaxy S21 FE är redo för 5G

  Allt går snabbare med 5G

  Nu är det snabbare nätet här – och Samsung har varit redo länge. Galaxy S21 FE kan utnyttja 5G-nätet till max, så att du ska kunna streama och dela blixtsnabbt med minimal fördröjning.