Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

{{ this.$store.getters.defaultErrorMessage }}

Har du frågor om våra produkter? Ring oss på 0200-159 001 så hjälper vi dig! Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.


Förköpsinformation om företagsabonnemang (öppnas i nytt fönster)

Vanliga frågor

 • När du beställer något av våra företagsabonnemang 5 GB, Obegränsat eller Obegränsat Plus med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt på 50 kr/mån.

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang får du en ny bindningsrabatt.

 • Välj den mobil och det abonnemang du vill ha. Under "Mobilnummer till abonnemang" väljer du ”Behåll nummer” och fyller i ditt mobilnummer, vilket datum du vill flytta ditt nummer och namn på användare.

  För att flytta (portera) ditt nuvarande nummer från en annan operatör, måste du vara registrerad som ägare på det numret du vill flytta. Du får inte heller ha någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör.

  Mer om hur du flyttar ditt nummer

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

  Kontakta om du vill veta mer

 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare.

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

Batteri

Batterikapacitet 5000 mAh
Batterityp Li-Ion
Snabbladdning Ja
Trådlös laddning Ja

Egenskaper

Bluetooth Ja
Fingeravtrycksläsare Ja
Färg Grön, Röd, Svart, Vit
Färger från tillverkaren Phantom Black, Phantom White, Burgundy, Green
Hörlursuttag (3.5 mm) Nej
IP-klass IP68
Pekskärm Ja
Redo för 5G Ja
Trådlös wifi-standard 802.11 a/b/g/n/ac/ax
USB Ja
USB-version USB 3.2
Vattentålig Ja

Internt

Dubbla sim-kort Ja
Finns i RAM-storlekarna 12 GB, 8 GB
Internminne 128 GB, 256 GB, 512 GB
Operativsystem Android 12
Plats för minneskort Nej
Processorkärnor Octa Core
Sim-kort E-sim, Nano-sim
System on a Chip (SoC) Exynos 2200

Kamera

Antal kameror baksida 4
Bildstabilisator Ja
Kameraspecifikationer 108 MP Wide (f/1.8 AF: Dual pixel, OIS) + 10 MP Tele1, 10x optisk zoom (f/2.4 OIS, 100x Space zoom) + 10 MP Tele2, 3x optisk zoom (f/4.9 OIS) + 12 MP Ultra Wide (f/2.2 AF) + Laser Fokus
Kameraupplösning fram 40 MP
Kameraupplösning huvudkamera 108 MP
Videoupplösning 8K

Mått

Bredd 77.9 mm
Djup 8.9 mm
Höjd 163.3 mm
Vikt 227 gram

Produkt

Märke Samsung
Produktserie Galaxy S

Skick

Begagnad Nej

Skärm

Skärmstorlek 6.8 tum
Skärmtyp Quad HD+ Dynamic AMOLED
Upplösning 1440x3088

Samsung Galaxy S22 Ultra med integrerad S Pen

Fylld med möjligheter

Galaxy S22 Ultra sätter en helt ny och högre standard – din standard. Tillsammans med medföljande S Pen och en kristallklar 6.8"-skärm raderar den gränserna för produktivitet och kreativitet. Och med en kamera som filmar och tar enastående bilder i både ljus och mörker, är världen din att upptäcka, uppleva och dela. Allt detta i en slimmad och extra tålig design där varje detalj är uttänkt för att bilda en modern och tidlös helhet.

Galaxy S22 Ultra

108 MP – för osannolik skärpa

Galaxy S22 Ultra har en grym kamera, Samsungs bästa någonsin. Med fyra bakre kameror i ett imponerande samspel är du redo att ta fantastiska bilder i alla lägen. Jämfört med S21 Ultra har pixlarna nu 64 gånger mer färg – och dubbelt så bra brusreducering. Med 108 MP får du extremt skarpa detaljer och för att du ska komma så nära som möjligt finns 100x zoom. En proffsig kamera för kreativ frihet!

 • Galaxy S22 Ultra

  Ny integrerad S Pen

  För första gången är S Pen inbyggd i Galaxy S. Skjut ut den från undersidan för att skriva, skissa idéer och redigera bilder med millimeterprecision. Precis så som du vill ha dem.

 • Galaxy S22 Ultra har ett 5000 mAh-batteri

  Batteriet som håller ditt tempo

  Batteriet i Galaxy S22 Ultra har hög kapacitet – upp till 5000mAh. Självklart finns det stöd för snabbladdning och du kan också dela din kraft med funktionen PowerShare.

 • Galaxy S21 FE är redo för 5G

  Samsungs snabbaste processor

  Galaxy S22 Ultra kommer med Samsungs snabbaste och mest kraftfulla chip hittills, på endast 4 nanometer. Ihop med underliggande mjukvara får du en snabb och sömlös upplevelse.