Revolutionerande kamera

Med dubbelkameran på 12 MP kan du ta fantastiska bilder. Dual Aperture-linsen anpassar sig efter det mänskliga ögat och kan automatisk växla mellan olika ljusförhållanden så att du får vackra bilder oavsett ljus. Live fokus får dina porträtt att stå ut och med bokeh-filtret kan du få snygg oskärpa i bakgrunden. Med Super Slo-mo kan du filma i en hastighet på 960 bilder per sekund och fånga de detaljer som ögat missar.

Galaxy S9+ har en dubbelkamera på 12 MP

Briljant ljud

Upplev fantastiskt ljud när du lyssnar på din favoritmusik. Stereohögtalarna i S9+ är kalibrerade av AKG och får allt att låta klarare och skarpare. Ljudet är 1,4 gånger kraftigare än i tidigare Samsung-telefoner och Dolby Atmos surround ger ett omslutande tredimensionellt ljud.

 • Skärmen på Galaxy S9+

  Heltäckande skärm

  Den 6,2 tums infinity-skärmen sträcker sig från kant till kant, ända ut till de rundade hörnen, och skapar ett gränslöst uttryck.

 • Samsung Galaxy S9+ är IP68 klassificerad

  Vatten- och dammtålig

  Oroa dig inte för vatten och damm, S9+ tål att stänkas på. Den är klassificerad enligt IP68 vilket innebär att den kan sänkas ner i ett vattendjup på 1,5 meter i 30 minuter.

 • DeX-station

  Jobba var du vill

  Det är enkelt att jobba var och när du vill – utan dator. Anslut bara S9+ till en DeX-station med extern skärm och tangentbord och börja jobba direkt. DeX-station säljs separat.

   

Batteri
Kapacitet 3500 mAh
Storlek
Mått 158.1 x 73.8 x 8.5 mm
Vikt 189 gram
Skärm
Storlek 6.2 tum
Upplösning 2960 x 1440
Skärmtyp QHD sAMOLED
Kamera
Fram 8 MP
Bak 12 MP + 12 MP
Chip/Processor
Chipset Exynos 9810 Octa
Processor Octa-Core 2.7GHz + 1.95GHz
Minne
RAM-minne 6 GB
Minneskort 64 GB + microSD-kort upp till 400 GB. (Ingår ej)
Övrigt
Operativsystem ANDROID 8 (OREO)
GPS Ja
Sim-kort Nano-sim, plats för dubbla simkort
Trådlös laddning Ja
Vattentålig Vattentålig enligt IP68