Mobilen som tål lite mer

Galaxy Xcover 4 är utvecklad med design och funktioner som är anpassade för att klara riktigt tuffa miljöer och utmaningar. Den är lätthanterad och tillförlitlig med en greppvänlig gummerad yta så att den aldrig glider ur handen. Den avancerade skärmen fungerar även när du använder handskar, tack vare en förbättrad touchkänslighet.

Uthålligt batteri

Det stora och uthålliga 2 800 mAh-batteriet gör att du kan använda telefonen länge utan avbrott. Batteriet är dessutom utbytbart så att telefonen klarar långa pass utan att behöva laddas. På så sätt kan du jobba på ett tag till.

  • Utmärkt upplösning

    Med Galaxy Xcover 4 får du en hållbar skärm på 5,0 tum med klar färgåtergivning, utmärkt upplösning och skärpa. En idealisk presentationsskärm när du är ute på jobb.

  • Slitstark och tålig

    Galaxy Xcover 4 är perfekt för dig som jobbar utomhus. Den är IP68-klassad så du kan ta jobbsamtal och utföra arbetsuppgifter oavsett väder och vind.

  • Fysiska knappar

    Galaxy Xcover 4 har fysiska knappar för snabb och enkel åtkomst. Knappen på sidan kan dessutom anpassas för olika funktioner, arbetsuppgifter och behov. 

Batteri
Kapacitet 2800 mAh
Samtalstid -
Storlek
Mått 146.2 x 73.3 x 9.7 mm
Vikt 172 gram
Skärm
Storlek 5,0 tum
Upplösning 1280 x 720 pixlar
Skärmtyp HD TFT
Kamera
Fram 5 MP FF (F2.2)
Bak 13 MP AF (F1.9)
Video bak 1080p@30fps
Chip/Processor
Chipset -
Processor Quad-core 1.4 GHz
Minne
RAM-minne 2.0 GB
Minneskort Ja, Micro-SD upp till 256 GB
Övrigt
Operativsystem Android OS, v 7.0 (Nougat)
GPS Ja
Sim-kort Micro-sim
Trådlös laddning Nej
Vattentålig Ja, IP68