Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

{{ this.$store.getters.defaultErrorMessage }}

Har du frågor om våra produkter? Ring oss på 0200-159 001 så hjälper vi dig! Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.


Förköpsinformation om företagsabonnemang (öppnas i nytt fönster)

Vanliga frågor

 • När du beställer något av våra företagsabonnemang 5 GB, Obegränsat eller Obegränsat Plus med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt på 50 kr/mån.

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang får du en ny bindningsrabatt.

 • Välj den mobil och det abonnemang du vill ha. Under "Mobilnummer till abonnemang" väljer du ”Behåll nummer” och fyller i ditt mobilnummer, vilket datum du vill flytta ditt nummer och namn på användare.

  För att flytta (portera) ditt nuvarande nummer från en annan operatör, måste du vara registrerad som ägare på det numret du vill flytta. Du får inte heller ha någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör.

  Mer om hur du flyttar ditt nummer

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

  Kontakta om du vill veta mer

 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare.

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

Batteri

Batterikapacitet 3700 mAh
Batterityp Li-Po
Snabbladdning Ja
Trådlös laddning Ja

Egenskaper

Bluetooth Ja
Fingeravtrycksläsare Ja
Färg Blå, Grå, Guld, Lila
Färger från tillverkaren Graphite, Bora Purple, Blue, Pink Gold
Hörlursuttag (3.5 mm) Nej
IP-klass IPx8
Pekskärm Ja
Redo för 5G Ja
Trådlös wifi-standard 802.11 a/b/g/n/ac/6
USB Ja
USB-version Type-C 3.2
Vattentålig Ja

Internt

Finns i RAM-storlekarna 8 GB
Internminne 128 GB, 256 GB, 512 GB
Operativsystem Android 12
Plats för minneskort Nej
Processorkärnor Octa Core
RAM 8 GB
Sim-kort E-sim, Nano-sim
System on a Chip (SoC) Qualcomm SM8475 Snapdragon 8+ Gen 1

Kamera

Antal kameror baksida 2
Bildstabilisator Ja
Kameraspecifikationer 12 MP, f/1.8, 27mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, Dual Pixel PDAF, OIS + 12 MP, f/2.2, 123˚ (ultrawide), 1.12µm
Kameraupplösning fram 10 MP
Kameraupplösning huvudkamera 12 MP
Videoupplösning 4K (2160p), Full HD (1080p)

Mått

Bredd 71.9 mm
Djup 6.9 mm
Höjd 165.2 mm
Vikt 183 gram

Produkt

Märke Samsung

Skick

Begagnad Nej

Skärm

Skärmstorlek 6.7 tum
Skärmtyp Dynamic AMOLED
Upplösning 2640x1080

Vikbar samsung Galaxy Z Flip4 i färgen lila

Så liten – så storslagen

Galaxy Z Flip4 karakteriseras av sina dubbla möjligheter. I öppet läge får du upplevelsen av en fullstor 120Hz-skärm på 6,7" med gott om plats för allt du vill se och göra. Men i hopfällt läge blir den nästan hälften så stor som en vanlig smartphone, och får smidigt plats i fickan. På den 1,9" stora frontskärmen håller du dessutom koll på det viktigaste.

Samsung Galaxy Z Flip4 i färgen beige

Nya kreativa möjligheter

Med Galaxy Z Flip4 är det som att ha ett kamerastativ i fickan. FlexCam gör att du kan placera mobilen var du vill – och ta dina selfies till en helt ny nivå, där du enkelt hittar den perfekta vinkeln. Du ser dig själv oavsett om du väljer den yttre dubbelkameran eller selfiekameran; i frontskärmen kan du förhandsgranska både filmer och bilder i miniatyr.

 • Galaxy Z Flip4 5G

  Ökade krafter

  Galaxy Z Flip4 har ett vässat batteri som håller upp till 10% längre än föregångarens, det vill säga upp till ungefär tre timmar längre. Dessutom har den stöd för snabbladdning.

 • Ännu tåligare

  Ännu tåligare

  Nu ännu tåligare än tidigare, Galaxy Z Flip4 kan du ta med på dina äventyr. Med marknadens starkaste aluminium och Gorilla Glass Victus+ får du en tuff men lätt mobil som dessutom är vattentålig.

 • Galaxy Z Flip3 5G

  Flex Mode

  Håll din Galaxy Z Flip4 öppen, stängd – eller halvöppen. Med Flex Mode kan du enkelt justera skärmens vinkel mellan 70 och 110°, och därefter kan du placera mobilen var du vill.