Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

{{ this.$store.getters.defaultErrorMessage }}

Har du frågor om våra produkter? Ring oss på 0200-159 001 så hjälper vi dig! Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.


Förköpsinformation om företagsabonnemang (öppnas i nytt fönster)

Vanliga frågor

 • När du beställer något av våra företagsabonnemang 5 GB, Obegränsat eller Obegränsat Plus med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt på 50 kr/mån.

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang får du en ny bindningsrabatt.

 • Välj den mobil och det abonnemang du vill ha. Under "Mobilnummer till abonnemang" väljer du ”Behåll nummer” och fyller i ditt mobilnummer, vilket datum du vill flytta ditt nummer och namn på användare.

  För att flytta (portera) ditt nuvarande nummer från en annan operatör, måste du vara registrerad som ägare på det numret du vill flytta. Du får inte heller ha någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör.

  Mer om hur du flyttar ditt nummer

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

  Kontakta om du vill veta mer

 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare.

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

Batteri

Batterikapacitet 4600 mAh
Batterityp Li-Po
Snabbladdning Ja
Trådlös laddning Ja

Egenskaper

Bluetooth Ja
Fingeravtrycksläsare Ja
Färg Blå, Grå
Färger från tillverkaren Blå, Grå
Hörlursuttag (3.5 mm) Nej
Pekskärm Ja
Redo för 5G Ja
Trådlös wifi-standard 802.11 a/b/g/n/ac/6
USB Ja
USB-version Type-C 2.0

Internt

Dubbla sim-kort Ja
Finns i RAM-storlekarna 8 GB
Internminne 256 GB
Operativsystem Android 12
Plats för minneskort Nej
Processorkärnor Octa Core
RAM 8 GB
Sim-kort Nano-sim
System on a Chip (SoC) Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1

Kamera

Antal kameror baksida 3
Bildstabilisator Ja
Kameraspecifikationer 50 MP, f/1.9, 24mm (wide), 1/1.28", 1.22µm, Dual Pixel PDAF, OIS 50 MP, f/1.9, 48mm (telephoto), PDAF, 2x optical zoom 50 MP, f/2.2, 115˚ (ultrawide)
Kameraupplösning fram 32 MP
Kameraupplösning huvudkamera 49 MP
Videoupplösning 8K

Mått

Bredd 74.6 mm
Djup 8.2 mm
Höjd 163.6 mm
Vikt 205 gram

Produkt

Märke Xiaomi

Skärm

Skärmstorlek 6.73 tum
Skärmtyp AMOLED DotDisplay
Upplösning 1440x3200

Xiaomi 12 Pro

Snabb, skön och smidig

Med sin helt nya iögonfallande design har Xiaomi 12 Pro en elegant ram med en sofistikerad 3D-kurvatur runt enheten, från fram- till baksidan och från hörn till hörn. Det ger den en märkbar elegans samtidigt som den ligger bekvämt och säkert i handen. Den enastående AMOLED-skärmen på 6,73-tum levererar excellens i varje bildruta och uppdateringsfrekvensen på 120Hz säkerställer snabb touch respons och smidig navigering.

Xiaomi 12 Pro med fokus på kameran

Trippelkamera med 50 MP

Med Xiaomi 12 Pro är du redo att fotografera dagens bästa ögonblick. Den har utrustats med den hårdvara, mjukvara och AI-funktioner som krävs för att skapa dynamiska, detaljerade bilder och videor av studiokvalitet. Kamerauppsättningen består av en 50 MP huvudkamera med Sony IMX707 ultra-sensor, en 50 MP ultravidvinkelkamera och en 50 MP telefotokamera.

 • Xiaomi 12 Pro

  Smart och kraftfullt batteri

  Xiaomi 12 Pro har ett starkt 4 600 mAh-batteri och med sin smarta nattladdningsfunktion lär den sig av dina laddningsvanor och ser till att optimera för att förlänga batteriets livstid.

 • Xiaomi 12 Pro med Snapdragon® 8 Gen 1

  Prestanda på ny nivå

  Med kraften från Qualcomms mest avancerade mobilplattform, Snapdragon® 8 Gen 1 levererar den här mobilen en smidig och sömlös prestanda med stöd för blixtsnabba 5G-nätet.

 • Xiaomi 12 Pro

  Förstklassig ljudkvalitet

  För att skapa en perfekt underhållningsupplevelse har Xiaomi 12 Pro fyrdubbla högtalare med SOUND BY Harman Kardon-teknik och stöd för Dolby Atmos®.