Managerad behörighetskontroll

Med vår tjänst får du synlighet och kontroll över allt som kopplas in i ditt företags nätverk.

I vårt uppkopplade samhälle är tillgång till nätverket en självklarhet för företagets anställda idag. Utan kontroll på vilka enheter som ansluts till företagets nätverk utsätts företaget för cybersäkerhetsrisk. Genom vår tjänst Managerad behörighetskontroll kan ert företag reglera vilka enheter som kan anslutas på ett säkert sätt till företagets nätverk. Tjänsterna kan köpas som ett paket eller separat:

  • Managerad behörighetskontroll – enheter
  • Managerad behörighetskontroll – gästnätverk


Varför Managerad behörighetskontroll som tjänst?
Ni får en kapabel och säker accesshantering på individnivå till företagets nätverk. Med vår tjänst verkställer ni er IT-policy enkelt och effektivt. Eftersom tjänsten är leverantörsoberoende, integreras den lätt och smidigt med befintlig infrastruktur.

Här nedan visar vår partner Aruba hur du får koll och håller obehöriga användare borta från ert nätverk.

  

Managerad behörighetskontroll – enheter

Vi levererar en säker lösning som integrerar dina enheter säkert och smidigt i företagets näverk. Du får kontroll – samtidigt som dina medarbetare får frihet att välja arbetsverktyg. Tjänsten bygger på säker och beprövad teknik i form av rollbaserad accesshantering för multivendor Wi-Fi, LAN och VPN-nätverk.

Managerad behörighetskontroll - gästnätverk

Med gästnätverk som tjänst kan du erbjuda tillfälliga gäster och enheter access till sitt nätverk på ett säkert och enkelt sätt. I tjänsten ingår flera alternativ för inloggning tex genom sociala medier, sponsring för gäst av anställd. Med vår tjänst får du en intelligent plattform som hanterar gäster på ett smidigt och effektivt sätt oavsett.

Kontakta oss

Vad är nästa steg för ert företag?

Boka rådgivning med en av våra experter. Genom att kartlägga era behov kan vi tillsammans hitta en skräddarsydd lösning som passar just er verksamhet.