Våra partners och leverantörer

Vi är en specialist inom nätverk och cyber security. Därför är det viktigt för oss att arbeta med världsledande partners och tillverkare. Vi har selektivt valt att jobba med ett fåtal världsledande partners och deras produkter för att leverera spetskompetens inom nätverk och IT-säkerhet.

För de kunder som vill köpa nätverk som produkt och lösning, tillhandahåller vi hårdvara till konkurrenskraftiga priser från våra partners.

Våra partners inom nätverk och IT-säkerhet

logo_aruba_ny.png

logo_fortinet.png

logo_cisco.png

logo_opengear_partner_263x285.png

logo_netscout_1.png

logo_tintri.png

  

Telenor Insight 2022


Nyligen samlade vi våra partners och lät dem presentera sig och sin syn på utmaningarna om möjligheterna i branschen. Vi spelade förstås in allt spännande och här nedan kan du ta del av seminariet i sin helhet. Vi har delat upp det i de tre områdena cybersäkerhet, nätverk och lagring samt molnet.

  

Vad är nästa steg för ert företag?

Jag heter Tomas Flodin och är en av Telenors experter inom säkerhet och nätverkstjänster. Kontakta mig om du vill prata mer om ert företags möjligheter.

Nätverk som konkurrensfördel

Den digitala utvecklingen går snabbt. Som företagare vill du kunna dra alla fördelar av molnet – utan att känna dig osäker. Vi har lösningarna som både ger dig ett snabbt och flexibelt nätverk – och state-of-the-art nätverkssäkerhet.