Mer om våra partners

För att kunna leverera spetskompetens inom nätverk och säkerhet har vi på Telenor valt att jobba med världsledande leverantörer. Här kan du läsa mer om samarbetet med våra partners.

Aruba

Aruba har många gånger erkänts av tredjepartsanalytiker som ledande inom Wi-Fi 6, switchning, SD-filialer och som visionär inom Data Center-nätverk. Genom Aruba tillhandahåller vi en säker, AI-driven edge-tjänsteplattform som kan sträcka sig över fabriker, filialer, datacenter och avlägsna arbetsmiljöer.

Aruba togs in på marknaden av Telenor för 15 år sedan och vi är idag en Platinum partner, deras högsta partnernivå. Detta har uppnåtts genom den höga tekniska kompetensen som finns inom Telenor. Vi har idag en hög omsättning av Arubas produkter, och vi har också den expertis som behövs för att implementera avancerade helhetslösningar och ge er nära stöd och uppföljning.

Fortinet

Fortinet säkrar världens största företag, tjänsteleverantörer och statliga organisationer. Fortinet ger er ett intelligent och sömlöst skydd över en expanderande attackyta. Fortinet Security Fabric-arkitekturen levererar säkerhet utan att kompromissa för att hantera de mest kritiska säkerhetsutmaningarna, oavsett om det rör sig om nätverk, applikationer, moln eller mobila miljöer. 

Telenor är Platinum-partner till Fortinet, vilket är den högsta partnernivån. Idag bidrar våra experter till att vi kan leverera Fortinets hela portfölj till er med exceptionella servicenivåer tillsammans med fullständig support.

Cato Networks

Cato banade väg för konvergensen av nätverk och säkerhet i molnet. I linje med Gartners ramverk för Secure Access Service Edge (SASE) och Security Service Edge (SSE), är Catos vision att leverera nästa generations säkra nätverksarkitektur. Denna eliminerar komplexiteten, kostnaderna och riskerna förknippade med äldre IT-metoder baserade på osammanhängande produkter och tjänster.

Med Cato ansluter ni alla användare säkert och optimalt till vilken applikation som helst, var som helst. Vår molnbaserade arkitektur gör det möjligt för Cato att snabbt distribuera nya funktioner och bibehålla en optimal säkerhetsnivå, utan någon ansträngning för IT-teamen.  Med Cato är er IT-organisation och ert företag ”Ready for whatever comes next”.

Kontakta oss

Vad är nästa steg för ert företag?

Boka rådgivning med en av våra experter. Genom att kartlägga era behov kan vi tillsammans hitta en skräddarsydd lösning som passar just er verksamhet.