Mer om våra partners

För att kunna leverera spetskompetens inom nätverk och cyber security har vi valt att jobba med världsledande leverantörer. Läs mer om samarbetet med våra partners nedan. 

 

Strategiska partners

Aruba

Aruba har upprepade gånger erkänts av tredjepartsanalytiker som ledande inom Wi-Fi 6, switchning, SD-filialer och som visionär inom Data Center-nätverk. Genom Aruba tillhandahåller vi en säker, AI-driven edge-tjänsteplattform som kan sträcka sig över fabriker, filialer, datacenter och avlägsna arbetsmiljöer.

Aruba togs in på marknaden av Telenor för 15 år sedan och vi är idag en Platinum partner - deras högsta partnernivå. Detta har uppnåtts genom den höga tekniska kompetensen som finns inom Telenor. Vi har idag en hög omsättning av Arubas produkter, och vi har den expertis som behövs för att implementera avancerade helhetslösningar och ge dig nära stöd och uppföljning.

Fortinet

Fortinet säkrar världens största företag, tjänsteleverantörer och statliga organisationer. Fortinet ger sina kunder ett intelligent och sömlöst skydd över en hela tiden expanderande attackyta. Fortinet Security Fabric-arkitekturen levererar säkerhet utan att kompromissa för att hantera de mest kritiska säkerhetsutmaningarna, oavsett om det rör sig om nätverk, applikationer, moln eller mobila miljöer. 

Telenor är Platinum partner till Fortinet, vilket är den högsta partnernivån. Idag bidrar våra experter till att vi kan leverera Fortinets hela portfölj till våra kunder med exceptionella servicenivåer tillsammans med fullständig support.

Partners

Cisco

Cisco är världsledande inom IT-infrastruktur och IT-säkerhet. Man utgår från en intelligent plattform med en rad avancerade säkerhetstjänster som möjliggör säker digitalisering och innovation. 

Telenor säljer och distribuerar idag produkter och mjukvarulösningar inom säkerhet, nätverk och datacenter. Vi erbjuder även hybrida IT-tjänster. Med vår Meraki Certification har vi uppfyllt stränga krav på specialisering, och Cisco genomför regelbundna certifieringar och granskningar för att uppdatera och validera vår expertis.

Opengear

Opengear är en nischad specialist med fokus på bland annat out-of-band-management, vilket innebär fjärråtkomst till dina kritiska enheter även när det primära nätverket är nere. Lösningarna från Opengear ger dig en säker alternativ åtkomstväg, och tillräckligt med bandbredd för att kritiska processer ska kunna fortsätta att fungera under ett avbrott.

Telenor är certifierade och har marknadsledande kompetens inom Opengears portfölj på den svenska marknaden.  

Netscout

Det är ytterst svårt och tidskrävande att skydda sig mot DDoS attacker och det kan vara en bra idé att undersöka möjligheterna med att outsourca funktionen till aktörer som Telenor och NETSCOUT ARBOR vilka har den senaste teknologin och är bemannade med dedikerade experter 24x7 som bevakar DDoS attacker och trender samt kan hjälpa till med att skydda er.

Även Ransomware och andra säkerhets-intrång kan skapa enorma problem för många organisationer och även detta är något som ARBORs DDoS-lösning kan skydda er organisation mot.

Tintri

Tintri är lagringsföretaget som inte talar om IOPS, dollar per gigabyte eller andra bordssatsningar. Tintri har förändrat hela sättet att arbeta, genom att använda lagring för att påskynda utvecklingscykler, förenkla hanteringen och förutse alla behov. 

Upplev annorlunda! Tintri VMstore och Intelliflash Intelligent Infrastructure levererar den bästa servicekvaliteten för alla era virtualiserade arbetsbelastningar, maximerar prestanda, automatiserar lagringshantering och tillhörande uppgifter och ger realtidsanalyser - så att du kan spendera mindre tid på att hantera lagring och fokusera på projekt och affärsinnovation med stor påverkan.

Vad är nästa steg för ert företag?

Jag heter Tomas Flodin och är en av Telenors experter inom säkerhet och nätverkstjänster. Kontakta mig om du vill prata mer om ert företags möjligheter.