Med Telenor SD-WAN får du ett hundraprocentigt fokus på säkerhet, flexibilitet och transparens så att ditt företag kan utvecklas, anställa och expandera helt utan orosmoln både inom och utanför Sverige.

Anpassat för molnet

Maximal flexibilitet

Avancerad säkerhet

Rader med containers från fågelperspektiv

Vad är SD-WAN?

SD-WAN står för Software Defined Wide Area Network. Med SD-WAN separeras kontrollfunktioner från hårdvara som används till tjänsten. Det är ungefär som att skilja hjärnan från musklerna.

SD-WAN hanterar trafik baserat på prioritering, servicekvalitet och säkerhetskrav i linje med företagets behov. Det gör att ni på ett mer intelligent, flexibelt och säkert sätt kan styra och dirigera trafik över nätverket och i sin tur öka prestanda och minska IT-kostnader.

SD-WAN tips!

SD-WAN: Molnet som det
borde vara

Nu kan du ta steget fullt ut till molnet. I vår guide får du lära dig mer om hur du maximerar nyttan av digitaliseringen med hjälp av SD-WAN.

Är ni redo för SD-WAN?

Är du och ditt företag på väg mot molnet? Då vill ni inte att ett gammalt nätverk sätter stopp för er resa mot det digitala. Gör vårt snabba test för att se om SD-WAN skulle passa ert företag och lär dig mer om det nya smarta nätverket.

Kontakta oss

Vad är nästa steg för ert företag?

Jag heter Tomas Flodin och är en av Telenors experter inom säkerhet och nätverkstjänster. Kontakta mig om du vill prata mer om ert företags möjligheter.