Microsoft Bookings 

Bookings hjälper dig att hantera bokningarna med kunder. Spara tid och få färre avbokningar. Det är proffsigt, enkelt och flexibelt.

Office 365 - smart bokningssystem

Få fler kunder med smart bokningssystem

Med Bookings kan dina kunder enkelt boka den tid och tjänst de behöver. Deras bokning bekräftas genom ett e-postmeddelande och en kalenderinbjudan. För kunder som föredrar muntlig bokning behöver du bara ange deras bokningsnummer, så skickar Bookings alla bekräftelser och påminnelser.

Office 365 - Bookings

Lättanvänt och tidsbesparande

Med Bookings får du ett alternativ till tidskrävande schemaläggning via telefon. Med hjälp av tjänsten hittar dina kunder tillgängliga tider och ges möjlighet att boka tid dygnet runt, alla dagar i veckan. Du får en bokningskalender med automatiska bekräftelser och påminnelser. Allt för frigöra dig från tidskrävande administration.

Office 365 - Så får du färre avbokningar med Bookings

Så får du färre avbokningar

En avbokad tid är en förlorad affär. Antalet avbokningar minskas med automatiska påminnelser. Kunden kan lägga sin bokning i sin kalender och boka om eller avboka med några få klick. I den anställdes kalender visas bokningen så snart den görs och uppdateras automatiskt. Därmed förblir en bokad tid en lönsam affär.

Alla officeprogram och verktyg


Välj program och verktyg beroende på projekt och behov. Det är enkelt att addera eller ta bort användare. Du behöver heller inte tänka på programuppdateringar då de görs automatiskt och ingår i paketet.
office365apps.png

  

Kontakta oss

Vill du veta mer om Office 365?

Få personlig rådgivning om Office 365 för ditt företag av våra kunniga säljare. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så hör vi av oss.

Installation och support för Office 365

Enkel installation och svensk support

När du köper Office 365 från Telenor ingår alltid en svensktalande dedikerad IT-support för ditt företags utsedda administratör. Supporten har certifierade experter med stark servicekänsla. Supporten är öppen vardagar kl 8–17, ni får ett eget direktnummer och mailadress till våra experter.