Microsoft StaffHub

StaffHub ger dig möjlighet att samla schemauppgifter, tilldela arbetsuppgifter och kommunicera effektivt internt med medarbetarna.

Office 365 - Microsoft StaffHub Schemaläggning

Schema- och uppgiftshantering

Med Office 365 kan du hantera alla scheman och information via datorn, surfplattan eller mobilen. Se allt i realtid, dela, delegera eller leverera, oavsett var du befinner dig.

Office 365 - StaffHub Internkommunikation

Internkommunikation

Meningsfulla konversationer är viktigt. Med Office 365 kan medarbetarna utbyta åsikter, lära sig av varandra och hjälpa sig själva och företaget framåt.

Office 365 - StaffHub Utbildning och introduktion

Utbildning och introduktion

Genom att utbilda medarbetarna utvecklas de och känner sig bekväma med att använda de verktyg som idag finns inom en armlängds avstånd.

Alla officeprogram och verktyg


Välj program och verktyg beroende på projekt och behov. Det är enkelt att addera eller ta bort användare. Du behöver heller inte tänka på programuppdateringar då de görs automatiskt och ingår i paketet.
office365apps.png

  

Kontakta oss

Vill du veta mer om Office 365?

Få personlig rådgivning om Office 365 för ditt företag av våra kunniga säljare. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så hör vi av oss.

Installation och support för Office 365

Enkel installation och svensk support

När du köper Office 365 från Telenor ingår alltid en svensktalande dedikerad IT-support för ditt företags utsedda administratör. Supporten har certifierade experter med stark servicekänsla. Supporten är öppen vardagar kl 8–17, ni får ett eget direktnummer och mailadress till våra experter.