Mobila kontoret. Allt i en app som fungerar med Office.

Med Skype for Business blir du mer tillgänglig och flexibel. Det enda som behövs är en internetanslutning och en telefon. Du kan du enkelt boka in möten med kollegor och kunder var som helst. Samtidigt som du upplever att ni alla är i samma rum. Öka produktiviteten och effektiviteten i teamet med hjälp av flera verktyg:

 • Chatta, prata, skicka dokument och ha videomöten.
 • Schemalägg möten i Outlook och bjud in deltagare – oavsett om de har Skype eller inte så loggar de snabbt in via en länk.
 • Skärmdela eller rita gemensamt på whiteboarden.
 • Se dina kontakters onlinestatus. Sök efter kollegor i en enkel adressbok med foton eller skapa egna listor.
Person tittar i sin mobil. Skype for Business

Olika användare. Olika behov.

Alla företag har olika behov. Kontakta oss gärna för att hitta bästa lösningen för dig. Genom att kombinera Skype for Business med Telenor One 2.0 får du även användartjänster som hänvisning, mobilintegration och röstbrevlåda. Helt enkelt en helhetslösning för din kommunikation.

Tjänster som förbättrar Skype for Business som integration med Telenor One 2.0, drift av S4B-miljö inkl. support, mobil linjestatus samt möjlighet att ringa externa samtal från Skype-klienten. Det ingår även företagstjänster som Gruppnummer, Menyval, Contact Center och Telefonist.

Vilken användare är du?

Bas. För dig som enbart vill använda chatt och samtal klient till klient/-er. Mötesfunktioner kan användas både internt och externt.

Tal. För dig som behöver en softphone och vill nyttja all funktionalitet i Skype for Business. PSTN-koppling möjliggör utgående och inkommande samtal till Skype-klienten. Skype-anknytningen är integrerad med Telenor One 2.0.

Mobil. För dig som vill använda din Telenor One 2.0-mobil som är en integrerad del i Skype for Business. Du kan då använda parallell-ringning och flytta samtal mellan mobilen och Skype-klienten.

Säkerhet och kontroll 

Konversationerna skyddas genom stark autentisering. Meddelandekryptering skyddar användarnas e-post oavsett e-posttjänst. ”Skydd mot dataförlust” kan kombineras med Rights Management för ökad kontroll vid tillämpning av policyer. Rights Management förhindrar åtkomst på filnivå om inte rätt användaruppgifter anges. 

 

Vanliga frågor

 • Vad använder man Skype for Business till?

  Man använder det för kommunikation, genom chatt, ljud- och videosamtal samt möten.

 • Kan man dela sitt skrivbord via Skype for Business?

  Ja, man kan dela sitt skrivbord så mötesdeltagare eller personen man chattar med kan se skrivbordet. Man kan även dela kontrollen över sitt skrivbord om så önskas

 • Vad är Telenor Telefonkonferens?

  Telenor Telefonkonferens är en telefonmötestjänst som är enkel att använda och alltid tillgänglig. Det kostar inget att skaffa och du kommer snabbt igång. Du kan samarbeta och kommunicera med kollegor, kunder och leverantörer, oavsett var ni befinner er - i Sverige eller utomlands. 

  Bjud in till konferenser via kalenderfunktionen i Microsoft Outlook och Lotus Notes, se vilka deltagare som är anslutna via webbportalen och bjud enkelt in externa deltagare till era Skype-möten via Telenor Telefonkonferens. 

 • Vad är Appear.in?

  Appear.in är kostnadsfri videomötestjänst som du kan använda oavsett var du befinner dig. Du behöver inte installera program eller ha ett login, anslut direkt i webbläsaren eller appen. Upp till 8 personer kan delta i videomötet.

 • Vad är ett mötesrum i Appear.in?

  För att skapa ett rum i Appear.in klickar du på “start”. Kopiera länken till rummet och skicka till vem du vill via sms, mail eller på annat sätt. Ett rum i Appear.in är platsen på webben där ni möts för ett möte.

Appear.in

Appear.in är en kostnadsfri och lättanvänd videomötestjänst. Med den kan du vara med på möten oavsett var du befinner dig. Ladda ner appen från App Store eller Google Play, skapa ett mötesrum och bjud in deltagare - klart!

 Office 365

Med Office 365 molnbaserade program får du smidig tillgång till mail, kalendrar och dokument och kan redigera och dela dina filer från vilken enhet som helst. Lägg enkelt till och ta bort användare efter behov.

Videomöte Webex

Videomöte WebEx

Ha möten via dator och spara både tid och kostnader. Med Cisco WebEx från Telenor kan du hålla en presentation, köra igång ett projekt, redigera filer och förhandla affärer utan att någon av mötesdeltagarna behöver resa.