Skype for Business

Med Skype for Business har du hela kommunikationen samlat på ett ställe. Anslut från valfri enhet – fast telefon, dator eller mobilen och ha ljud, video eller webbkonferenser var som helst. 

Det har aldrig varit enklare att ha samtal, konferenser och videomöten. Oavsett vilken enhet du använder. Var du än befinner dig. Mötet är bara ett klick bort.

Det mobila kontoret. Allt i en app som fungerar med Office.

Med Skype for Business blir du mer tillgänglig och flexibel. Det enda som behövs är en internetanslutning och en telefon. Du kan enkelt boka in möten med kollegor och kunder var som helst. Samtidigt som du upplever att ni alla är i samma rum. Skype för företag är en del av Office 365-paketet

Öka produktiviteten och effektiviteten i teamet med hjälp av flera verktyg:

 • Chatta, prata, skicka dokument och ha videomöten.

 • Schemalägg möten i Outlook och bjud in deltagare – oavsett om de har Skype eller inte så loggar de snabbt in via en länk.

 • Skärmdela eller rita gemensamt på whiteboarden.

 • Se dina kontakters onlinestatus. Sök efter kollegor i en enkel adressbok med foton eller skapa egna listor.

  För dig som enbart vill använda chatt och samtal klient till klient/-er. Mötesfunktioner kan användas både internt och externt.

  För dig som behöver en softphone och vill nyttja all funktionalitet i Skype for Business. PSTN-koppling möjliggör utgående och inkommande samtal till Skype-klienten. Skype-anknytningen är integrerad med Telenor One 2.0.

  För dig som vill använda din Telenor One 2.0-mobil som är en integrerad del i Skype for Business. Du kan då använda parallell-ringning och flytta samtal mellan mobilen och Skype-klienten.

  Konversationerna skyddas genom stark autentisering. Meddelandekryptering skyddar användarnas e-post oavsett e-posttjänst. ”Skydd mot dataförlust” kan kombineras med Rights Management för ökad kontroll vid tillämpning av policyer. Rights Management förhindrar åtkomst på filnivå om inte rätt användaruppgifter anges.

  Tjänster som förbättrar Skype for Business som integration med Telenor One 2.0, drift av S4B-miljö inkl. support, mobil linjestatus samt möjlighet att ringa externa samtal från Skype-klienten. Det ingår även företagstjänster som Gruppnummer, Menyval, Contact Center och Telefonist.

Tips

Kom igång: Flexibelt arbetssätt

Få ut det mesta av digitaliseringen. Här är guiden som hjälper dig att börja jobba mer flexibelt. 

Vanliga frågor

  Man använder det för kommunikation, genom chatt, ljud- och videosamtal samt möten.

  Ja, man kan dela sitt skrivbord så mötesdeltagare eller personen man chattar med kan se skrivbordet. Man kan även dela kontrollen över sitt skrivbord om så önskas

  Telenor Telefonkonferens är en telefonmötestjänst som är enkel att använda och alltid tillgänglig. Det kostar inget att skaffa och du kommer snabbt igång. Du kan samarbeta och kommunicera med kollegor, kunder och leverantörer, oavsett var ni befinner er - i Sverige eller utomlands. 

  Bjud in till konferenser via kalenderfunktionen i Microsoft Outlook och Lotus Notes, se vilka deltagare som är anslutna via webbportalen och bjud enkelt in externa deltagare till era Skype-möten via Telenor Telefonkonferens. 

  Appear.in är kostnadsfri videomötestjänst som du kan använda oavsett var du befinner dig. Du behöver inte installera program eller ha ett login, anslut direkt i webbläsaren eller appen. Upp till 8 personer kan delta i videomötet.

  För att skapa ett rum i Appear.in klickar du på “start”. Kopiera länken till rummet och skicka till vem du vill via sms, mail eller på annat sätt. Ett rum i Appear.in är platsen på webben där ni möts för ett möte.

Snabbtest

Hur effektivt samarbetar du?

Det finns en mängd digitala verktyg. Hur anammar du tekniken? Och hur effektivt samarbetar du? Gör vårt snabbtest.

Rapport om digital frustration

Det digitala samarbetet fungerar långt ifrån smärtfritt. Läs vår nya Sifo-rapport om utmaningar och framgångsfaktorer.

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Helhetslösningar för alla företag
Våra helhetslösningar 

Kundservice alltid öppet

Hjälp och support på dina villkor
Till kundservice

Stabilt och säkert nät

Stabilt och säkert nät
Vårt nät

Kontakta oss

Vad behöver ditt företag?

Hej! Dennis och Maya här. Vi och våra andra kunniga kollegor står redo att vägleda ditt företag med de lösningar som passar för just er. Kontakta oss om du vill prata mer om ert företags möjligheter.