Brandväggar för företag

Med våra brandväggstjänster kan du skydda ert företagsnätverk på ett mycket effektivt sätt, utan att behöva lägga pengar på dyr kompetens och utrustning.

Vi ser till att brandväggsmiljön etableras effektivt och kvalitetssäkrat, med tydlig ansvarsfördelning mellan dig som kund och oss. Tjänsten baseras på en plattform som är utvecklad för operatörsvärlden vilket innebär att den klarar de största säkerhets- och prestandakraven.

Alla komponenter skyddas med avancerad realtidsövervakning och din leverans har alltid funktionsgaranti. Vi tar helt enkelt hela ansvaret, utifrån ditt val av servicenivå.

Våra brandväggstjänster

Managerad brandvägg

Med vår tjänst Managerad brandvägg erbjuder vi en komplett, managerad infrastruktur där samtliga aktiva komponenter ingår. Tjänsten bygger på Next-Gen Firewall och möjliggör allt från en mindre installation till avancerade brandväggskluster. Tjänsten ger också stöd för vilka åtkomstregler som ska gälla för dina medarbetare och era system. Vi erbjuder Anti-Virus, intrångsskydd och möjligheten att hantera trafik på applikations- och webbsidenivå.

Nätcentrisk brandvägg från Telenor

Nätcentrisk brandvägg

Internet Firewall
Med tjänsten Internet Firewall får ni en paketlösning för både brandvägg och internet. Tjänsten realiseras centralt hos Telenor, ni bestämmer sen vilka kontor som ska ha åtkomst till internet och vilket regelverk som ska appliceras. Eftersom tjänsten är nätcentriskt realiserad skapas inte någon flaskhals på en enskild specifik access. Dessutom kan internetkapaciteten enkelt uppgraderas om era behov skulle öka.

Netcentric Firewall
Om ni vill säkerställa åtkomst och brandväggsregelverk mellan olika delar, logiskt åtskilda VPN, av ert företagsnätverk (WAN) erbjuder vi tjänsten Netcentric Firewall. Netcentric Firewall fungerar också när du vill koppla ihop ert VPN med andra tjänsteleverantörer som är anslutna till Telenor. Till exempel driftpartners eller partners för betalkortstransaktioner.

  

Kontakta oss

Vad är nästa steg för ert företag?

Boka rådgivning med en av våra experter. Genom att kartlägga era behov kan vi tillsammans hitta en skräddarsydd lösning som passar just er verksamhet.