Secure Cloud Connect

Molntjänster används av de flesta varje dag och kraven på säkerhet, kapacitet och användarupplevelse blir därför bara viktigare och viktigare. För de flesta företag i Sverige är det nu ett måste att tryggt, snabbt och smidigt kunna hantera tjänster, kunddata och annan information.

Säker anslutning till molnet

Secure Cloud Connect är en tilläggstjänst till Telenors datanätstjänst Nordic Connect. Tjänsten ger er en säker anslutning till molnet, som inte går över internet, och kopplar ihop ert datanät med molntjänsteleverantörernas datacenter. Detta gör att förbindelsen till molnet är dold för andra och skyddar därför mot olika former av nätangrepp.

Garanterad bandbredd

Secure Cloud Connect garanterar även er bandbredd så att ni slipper instabila och tröga anslutningar. Till en början kan Secure Cloud Connect erbjudas för att ansluta till Microsoft Azure, men tjänsten är också kompatibel med andra molntjänster.

Vad är nästa steg för ert företag?

Jag heter Tomas Flodin och är en av Telenors experter inom säkerhet och nätverkstjänster. Kontakta mig om du vill prata mer om ert företags möjligheter.

Fem säkerhetsmissar på jobbet du måste ha koll på

Allt snabbare digitalisering skapar enorma möjligheter - men också risker. I vår senaste Sifo-undersökning har vi tagit reda på hur vanliga Sveriges fem allvarligaste säkerhetsmissar är.

Ladda ner rapporten nu och ta reda på vad du kan göra åt saken.