Secure Cloud Connect

Molntjänster används av de flesta varje dag och kraven på säkerhet, kapacitet och användarupplevelse blir därför bara viktigare och viktigare. För de flesta företag i Sverige är det nu ett måste att tryggt, snabbt och smidigt kunna hantera tjänster, kunddata och annan information.

Secure Cloud Connect är en tilläggstjänst till Telenors datanätstjänst Nordic Connect. Tjänsten ger er en säker anslutning till molnet, som inte går över internet, och kopplar ihop ert datanät med molntjänsteleverantörernas datacenter. Detta gör att förbindelsen till molnet är dold för andra och skyddar därför mot olika former av nätangrepp.

Garanterad bandbredd

Secure Cloud Connect garanterar även er bandbredd så att ni slipper instabila och tröga anslutningar. Till en början kan Secure Cloud Connect erbjudas för att ansluta till Microsoft Azure, men tjänsten är också kompatibel med andra molntjänster.


Kontakta oss

Vad är nästa steg för ert företag?

Boka rådgivning med en av våra experter. Genom att kartlägga era behov kan vi tillsammans hitta en skräddarsydd lösning som passar just er verksamhet.