Premiär för Galaxy S21!

Nu är de här – Samsungs nya innovativa mästerverk Galaxy S21, S21+, och S21 Ultra. Alla redo för 5G. Förköp din favorit idag och få 4 800 kr i rabatt med vårt bästa abonnemang Obegränsat samt ta del av ett fint förköpserbjudande.

Nyhet

Upplev 2021 med Galaxy S21

Den 14 januari kickade Samsung igång 2021 med eventet Galaxy Unpacked. Där presenterades Galaxy S21— tre nya mobiltelefoner.

  • Galaxy S21 5G: S21-serien har en exklusiv och tålig design i glass och metall. Galaxy S21 finns i fyra olika färger rosa, violett, vit och grå.
  • Galaxy S21+ 5G: Precis som S21 så har S21+ en riktig skarp kamera med AI-teknik. Med en större skärm, ett större batteri och nya Ultra WideBand-tekniken får du ett stort plus i vardagen.
  • Galaxy S21 Ultra 5G: Störst skärm, störst batteri och den bästa Samsung kameran hittills. Med S21 Ultra maxar du tillvaron, på jobbet som hemma.

Förköp din favorit redan idag och få Galaxy Buds Pro eller Buds Live för 99 kr – och nya SmartTag.

 Se Samsung Galaxy Unpacked här!

  

Bäst pris på telenor.se

Bäst pris på telenor.se

Anslutningsavgiften är en engångsavgift som tas ut i samband med att du köper en mobil med nytt abonnemang. Handlar du på webben får du fri alltid anslutningsavgift (ord. pris 200 exkl. moms).

Fri frakt på alla beställningar

Fri frakt på webben

När du beställer här på telenor.se ingår fri expressleverans. Det betyder att så fort din mobil kommit in i lager så skickar vi den till dig i expressfart. Utan extra kostnad.

Personlig rådgivning & support

Personlig rådgivning & support

Hos oss får du rådgivning och support på det sätt som passar dig bäst.

Till kontaktuppgifter

  

Vi vägleder dig och ditt företag

Madeleine, Andreas och Fredrik vägleder gärna ditt företag med unika kommunikationslösningar. Allt du behöver göra är att lämna dina uppgifter så kontaktas du snart.