Smart kommunikation
via Microsoft Teams

Har Teams blivit ett av era viktigaste verktyg? Då är ni inte ensamma. Men vad ni däremot är ensamma om är era unika förutsättningar, och det tar vi fasta på med Smart kommunikation. Genom att integrera Teams och telefonilösning på ett världsunikt sätt blir kontakten med kunder och andra lättare, enklare och mer effektiv.

Vi samlar telefoni, e-post och chatt i en plattform - Teams

Då kan du alltid arbeta som mest effektivt - var du än är

Vi skapar en lösning utifrån dina unika behov

Vad gör vår tjänst unik?

Vi har lång erfarenhet av framtiden. Med det menar vi helt enkelt att vi har gjort det förr. Och nu gör vi det igen. Nu skapar vi allt mer strömlinjeformade och kundunika lösningar genom att addera funktionalitet i samarbete med Microsoft och via API:er, vilket öppnar möjligheter som för bara några år sedan varit otänkbara. Och så kommer det att fortsätta.

Operator Connect

Med Microsofts senaste tjänst Operator Connect integrerar du din telefoni med Microsoft Teams på ett väldigt enkelt sätt. Det innebär att ni slipper fylla i långa formulär och programmera för att komma igång – allt som behövs finns redan på plats i Teams!

Istället lägger du enkelt till nya användare själv, utan lång vänte- och handläggningstid. Du får en telefoniplattform med full redundans, så att du alltid är skyddad mot stillestånd.

Vårt nära partnerskap med Microsoft skapar helt enkelt frihet och flexibilitet att kommunicera snabbt och smidigt på dina villkor, utan att behöva tänka på förkortningar som PSTN, SBC och SIP.

Direct routing via Teams

Direct routing

Vi har lång erfarenhet av telefoni i Teams. Redan 2018 blev vi en del av Microsofts globala teknikprogram för utveckling av funktionen Direct Routing. Med detta kunde Telenor tidigt erbjuda telefoni med Teams och kundens O365 lösning. Detta har fram tills idag varit den enda möjligheten för kunder att koppla sin Teamslösning till det publika telefoni-nätet, men kräver också lite mer från företaget vad gäller set- och konfiguration.

Vi vägleder er mot den rätta kommunikationslösningen

Vill du veta mer om hur ni kan skapa ett smart ekosystem för företagets kommunikation? Kontakta oss nedan direkt så hör vi av oss så snart som möjligt.

Vi samarbetar med de bästa i branschen för att kunna ge er den perfekta lösningen.

logo_puzzel.png

logo_microsoft.png

logo_mitel.png

logo_tendfor.png

Telenor Tech

Från 1G till 4G, och nu 5G. För varje generations uppkoppling har vi hjälpt våra kunder att ta steget in i framtiden. Men sättet vi gjort det på har förändrats för varje skifte. Från att erbjuda enskilda tjänster som förenklar vardagen för individen, till ekosystem som gör hela samhällen smartare.