Telenor Inpli blir Telenor!

I och med den snabba digitaliseringen ligger framtiden för många företag i att skapa säkra, snabba och användarvänliga företagsnät. Nu stärker vi vårt erbjudande ännu mer inom cybersäkerhet, wifi, LAN och SD-WAN då vår samarbetspartner Telenor Inpli integreras fullt ut i Telenor och ett femtiotal högkvalificerade experter tar steget hela vägen in i vår organisation.

Detta kommer att ge oss en betydligt högre kompetens när det gäller att hjälpa våra kunder att dels förstå sin säkerhetssituation idag, dels göra rätt saker för att stärka sitt försvar mot bland annat cyberattacker och därigenom hålla sin data säker. Vi kommer också kunna erbjuda nätverkstjänster och produkter för att utveckla näten för framtida behov.

Med den här kompetensen, produktportföljen och rätt certifiering hos våra strategiska partners - Aruba, Fortinet och Cisco - kommer vi nu kunna erbjuda ett komplett nätverkspaket, från operatörstjänster till fullständig integration.

Publicerad: 2021-01-01

Vad är nästa steg för ert företag?

Jag heter Tomas Flodin och är en av Telenors experter inom säkerhet och nätverkstjänster. Kontakta mig om du vill prata mer om ert företags möjligheter.