Di Gasell 2019

Telenor är stolt huvudsponsor till Di Gasell. Därför vill vi passa på att bjuda just dig och en kollega till Gasellfesten i din region.

Äntligen är det dags för årets Di Gasell

Gaselltävlingen uppmärksammar de snabbast växande företagen i Sveriges 21 län, från Malmö i söder till Umeå i norr. I Stockholm delas även det mest ärofyllda priset ut – "Årets supergasell" till det bolag som vuxit mest av alla.

Gasellturnén 2019

Välkommen till en festlig kväll!

Som stolt huvudsponsor vill vi bjuda just dig och en kollega till Gasellfesten i din region. Varmt välkommen till en inpirerande kväll där du möter de snabbast växande företagen, knyter nya kontakter, inspireras av intressanta talare, utvecklar ditt personliga nätverk och har riktigt trevligt.

Vi bjuder på inträde, mat och dryck. Och minglet, såklart. Kvällens festbild tar du i vår monter. Kom gärna förbi så får vi pratas vid.

Anmäl dig här

Tis 8 oktober – Falun Magasinet
Ons 16 oktober – Linköping Konsert och Kongress – anmäl dig här
Tis 22 oktober – Umeå Väven scenen – anmäl dig här
Tors 24 oktober – Jönköping Spira – anmäl dig här
Tors 7 november – Karlstad Nöjesfabriken – anmäl dig här
Mån 11 november – Göteborg Gothia Towers – anmäl dig här
Mån 25 november – Malmö Clarion Live – anmäl dig här
Mån 2 december – Stockholm Konserthuset

  

Di Gasell 2019

  

Telenor ♡ Driva eget

Mobiltelefoner, abonnemang, bredband, fakturering, bokföring och växel. Vad behöver du för att maxa din business? För oss slår hjärtat lite extra för dig som vill göra din grej. Här är lösningarna och tjänsterna som underlättar ditt digitala företagande.

Kom och inspireras av svenskt företagande

– Det finns så många i Sverige som gör så fantastiska saker. Under Di Gasell får vi höra dem berätta sina historier och det är otroligt inspirerande, säger Ellinor Axell, marknadschef på Telenor.

Vi vägleder dig och ditt företag

Andreas, Fredrik och Madeleine vägleder gärna ditt företag med unika kommunikationslösningar. Chatta med oss direkt eller lämna dina uppgifter så kontaktas du snart.