Hos Dr Denim: Everyday is a Telenor ♡ iZettle day

Alla gillar jeans. Därför kommer människor i alla åldrar och former till Dr. Denim för att hitta sina. Senaste butiken öppnade 2017 i det återuppväckta jeansmeckat Gamla Brogatan i centrala Stockholm. Inredningen i butiken är stilren, hyllorna är fyllda jeans och på hängarna hittar du tröjor, jackor och jeans. Det är avspänt, snyggt och lätt att hitta sina favoriter.

Nyöppnat i jeanshistorisk miljö

I den nya butiken träffar vi Sebastian Hedberg.
- Att öppna en ny butik är oerhört spännande, och det känns extra kul att göra det här på Gamla Bro, en gång låg ju legendariska jeansbutiker här. Det känns verkligen som om vi är på rätt ställe, säger Sebastian.

Öppningen av en ny butik innebär förstås mycket jobb och varje del som kan förenklas innebär att man kan lägga mer tid på utformning av butiken och saker som ökar försäljningen.

Ett smart och stabilt kassasystem

Att kunna ta betalt ska vara enkelt och säkert, därför är kassasystemet en viktig funktion i butiken. Bokstavligen affärskritiskt, skulle man kunna säga.
- Vi har använt iZettle sen tidigare och jag tycker att det fungerar fantastiskt bra. Eller rättare sagt: Jag tänker liksom inte på det, det bara funkar, säger Sebastian med ett leende. En extra fördel är att jag kan ta med den vart som helst. För en tid sen hade vi t ex en utförsäljning vid Hornstulls strand. Då tog jag bara med mig mobilen och kortläsaren och så var det ”business as usual”.

Telenor ger butiken dubbel säkerhet

iZettle utnyttjar mobilen, oavsett om det är en iPhone eller Android, vilket gör man kan välja om man vill köra via butikens wifi eller direkt på 4G. Det innebär en extra säkerhet om nätet i butiken går ner.
- Tack vare Telenors stabila nät kan vi alltid ta betalt, även när vår fasta uppkoppling krånglar. Sammantaget betyder det, i kombination med det smidiga och enkla systemet att jag får mer tid till det som är roligt: Att hjälpa mina kunder att hitta sin outfit. Varje dag. För som vi säger hos Dr. Denim: ”Every day is a denim day”, avslutar Sebastian.

Kolla filmen för att veta mer om hur iZettle fungerar i verksamheten. Sebastian vet.


Relaterade produkter

iZettle

Alla småföretag är olika, men alla måste ta betalt. Med den mobila kortläsaren iZettle Reader kan du ta betalt snabbt och säkert var som helst.

Abonnemang

Jobba var som helst. Ta med dig hela din surf när du reser i EU/EES. Välj obegränsat med surf om din business alltid är igång. 

Kontakta oss

Önskar du personlig rådgivning kring vilka kommunikationslösningar som passar dig och ditt företag bäst? Lämna dina uppgifter i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss.