Allt från Techday 2022

Tekniken, säkerheten och människorna i framtidens nät.

När utmaningar och möjligheter blir mer komplexa måste samarbetena bli smartare. Detta blev tydligt på årets Telenor Techday där vi utgick från tre olika ämnesspår och där de bästa diskussionerna uppstod mellan experter med olika bakgrunder och synsätt. Här kan du bland annat se hela eventet, ta del av intervjuer med gäster och ladda ner guider.

Tekniken
Möjligheter i framtidens nät

Möjligheter i framtidens nät

Är 2023 året då fler svenska företag klipper sladdarna för att bli mer effektiva?

Säkerheten

Nya tider kräver ny säkerhet

Hur skapar vi säkra företag – utan att tumma på effektiviteten eller riskera affären?

Människorna
Människan och tekniken

Människan och tekniken

Hur kan vi med hjälp av ny teknik ta det digitala samarbetet till nästa nivå?

  

Här kan du se hela Techday!

Tekniken, säkerheten, människorna. Detta pratade vi om på Techday 9 november, och vilka diskussioner det blev! Med oss på scen hade vi representanter för näringslivet , experter från Telenor och robothundar. Guidade oss igenom allt gjorde Linda Nyberg och Andreas Kristensson. Nu kan du också ta del av allt det härliga (eller friska upp minnet om du såg det live).


Intervjuer

Från mobilsändningar under SM-veckan och sociala robotar till Meta-veteraner och OS-guldmedaljörer – här hittar du intervjuer med några av våra gäster som var med på scenen.

Inspirationstalare: Nils van der Poel

Daniel Fäldt, Chief Digital Officer Saab Group

Anna Loverus, Grundare & VD Better Odds

Per Björkman, Distributionschef SVT

Elena Sjödin, Grundare & VD Robot Minds

Sam Rihani, tidigare Sverigechef på Meta


Här kan du läsa lite längre intervjuer

Nyfiken på våra kommande event och webinars?

Skriv upp dig på intresselistan så håller vi dig uppdaterad.

  

Guider - ladda ner här!

Guide_SD-WAN_Telenor_360x250.png

SD-WAN – molnet som det borde vara


SD-WAN är helhetslösningen som ger ditt företag ännu bättre prestanda, större flexibilitet än någonsin och säkerhet ända ut i det trådlösa wifi-nätet. Nätverket ska vara så säkert som möjligt oavsett var man jobbar ifrån. Läs mer om fördelarna med SD-WAN och vilka möjligheter som tjänsten kan skapa i vår guide.
Ladda ner SD-WAN-guiden

5g-guide_telenor_foretag_360x250.png

5G är här
– vad gör vi nu?


Vi befinner oss just nu i ett omvälvande teknikskifte. Med utrullningen av 5G går också startskottet för en teknologisk resa som kommer ta oss till nya outforskade platser. I vår 5G-guide har vi samlat våra bästa råd och exempel för att du och ditt företag ska få en överblick av den nya tekniken och vilka möjligheter den skapar.
Läs 5G-guiden här

guide_framtidens_digitala_samarbete_360x250.png

Framtidens digitala samarbete


43%, så stor andel av kontorsarbetarna menar att de spenderar för mycket tid på att växla mellan olika digitala verktyg, enligt en McKinsey-studie. Med det flexibla kontoret är rätt verktyg samt snabb och säker uppkoppling avgörande för att lyckas med framtidens digitala samarbete. Ladda ner vår guide för att få en flygande start!
Ladda ner guiden

Vad är nästa steg för ert företag?

Boka rådgivning med en av våra experter. Genom att kartlägga era behov kan vi tillsammans hitta en skräddarsydd lösning som passar just ditt företag.