Sms-tjänster

Nå snabbt ut med information till kunder och anställda med vår sms-tjänst. För effektivare kriskommunikation, planering och påminnelser. Du kan välja att skicka till enstaka personer eller nå ut till fler på en gång med grupp-sms.

Effektivare kriskommunikation, sms-marknadsföring och säljaktiviteter. Snabbt och flexibelt. Med vår sms-tjänst kan du skicka sms till kunder, anställda och medlemmar över hela världen och nå fram direkt.

Allt som behövs är en internetuppkoppling. Du har en inkorg och en utkorg, precis som e-post. Du kan skicka och ta emot sms från alla operatörer och mobiler.

SMS Pro Web
Välj tjänsten som passar dig bäst utifrån hur många sms du vill skicka per månad. Från 99 kr/mån.

Läs mer och beställ här

SMS-tjanst_1-SKAPA_360x225_ny.png
1. Skapa sms-utskick

Du kan enkelt skicka sms från webben eller din mobil, tjänsten kräver ingen installation. Skapa ett konto och sen är det bara att skicka iväg dina första sms-utskick. 

SMS-tjanst_2-SKICKA_360x225_ny.png
2. Skicka sms

Du importerar enkelt ditt kundregister och väljer vilka du vill skicka sms:et till. Använd dig av mallar, skicka till enstaka personer, skicka grupp-sms eller välj att personifiera ditt sms. 

SMS-tjanst_3-UPPFOLJNING_360x225_ny.png
3. Uppföljning

Du kan snabbt och enkelt få en överblick på leveransstatus i utkorgen. I inkorgen ser du inkommande sms som du även enkelt kan svara på.

  

Enkelt och snabbt att använda

Du kan kommunicera snabbt under en kris, meddela om driftstörningar, planera och kommunicera arbetsscheman, skicka sms-påminnelser och kallelser. Eller varför inte skicka ut erbjudanden och mobila kampanjer.

Planera och schemalägg dina utskick
Förbered kommunikationen och schemalägg dina sms för att underlätta planeringen. Perfekt inför stora händelser och kampanjer.

Skapa unika listor
Gruppera och skapa listor för att enkelt välja den målgrupp du vill skicka sms till.

Personliga sms-utskick
Personifiera sms:et så att mottagaren känner sig mer utvald genom att använda förnamnet, exempelvis ”Hej Maria!”.

Inkommande sms
Du väljer själv om inkommande sms ska gå till en mejladress, Slack-kanal eller skickas vidare till din telefon som ett sms.

Smarta listor

Tips! Smarta listor

Nu kan du skapa flera olika utskickslistor från en enda kontaktlista med hjälp av nyckelord. Det kan vara användbart när du behöver göra separata utskick till olika avdelningar och regioner ("Säljare", "Vikarie", "Umeå", "Stockholm").

Avancerade sms-tjänster

Behöver du integrera sms-tjänsten med befintligt verksamhetssystem? Välj den sms-tjänsten som passar era behov.

Kontakta oss

Personlig företagsrådgivare

Vi finns här för dig om du behöver hjälp med att hitta skräddarsydda lösningar som passar just ditt företag. Ring oss på 08-410 210 66 eller lämna dina kontaktuppgifter i vårt webbformulär så hör vi av oss.