Olika behov, olika tjänster

Här har vi samlat en översikt över alla våra sms-tjänster. Om du har några frågor är det bara att kontakta oss. Ring 08-410 210 66 eller maila till cpa@telenor.se

 

SMS Pro API

Med SMS Pro API kan du skicka sms till samtliga mobilkunder globalt och ta betalt för dina tjänster i Sverige.

Med SMS Pro Connect kan du skicka sms med information, nyheter eller påminnelser via ett enda gränssnitt. Du kan nå alla mobilabonnenter i Sverige och resten av världen. SMS Pro används till exempel av kommuner och landsting, Folktandvården, spelleverantörer och olika IT-integratörer.

Med SMS Pro Premium kan du ta betalt av kunderna för dina sms-tjänster. Exempelvis prenumerera på mellantider under Vasaloppet eller Stockholm Marathon.

Med Billing Pro kan du debitera din kund utan att skicka sms. Om din kund beställer en produkt på en web-sida behöver du inte störa med sms under beställningen.

Vi tar hand om administration, statistik och debitering av mobilkunder i alla svenska mobilnät samt betalar ut din ersättning varje månad. Vi hjälper dig med allt mot de andra operatörerna, så att du bara behöver arbeta med en part.

SMS Pro API - produktblad
SMS Pro API specification

CPA - Content Provider Access

Telenor CPA passar företag som vill ha en direktkoppling till Telenors mobilnät. 

SMS Direkt

Med SMS Direkt kan du skicka sms till alla Telenors mobilkunder. Skicka nyheter, inbjudningar och påminnelser till alla dina kunder eller medarbetare på en gång. Via SMS Direkt når du samtliga internationella nät som Telenor har roamingavtal med, för närvarande cirka 400 stycken.

Läs mer om SMS Direkt
CIMD Interface Specification
SMPP3.4 Interface 

Content Charger – för betalningar mellan 0 och 500 kronor

Content Charger är en online debiteringslösning där du enkelt kan debitera Telenors mobilkunder för tjänster oavsett om tjänsterna levereras via sms, mms, internet eller på något annat sätt. Vi sköter faktureringen efter din prissättning och förser dig med statistik och utbetalningar varje månad.

Ladda ner: Content Charger API (eng)

MMS Direkt

Med denna tjänst kan du skicka mms till Telenors mobilkunder. Det kan till exempel vara nyhetstjänster, filmer eller målfoton.

Ladda ner produktblad: MMS direkt
Ladda ner guiden Ericsson MMS MM7 Developer's Guide

Kom igång

Ring 08-410 210 66 eller maila till cpa@telenor.se

Kontakta oss

Personlig företagsrådgivare

Vi finns här för dig om du behöver hjälp med att hitta skräddarsydda lösningar som passar just ditt företag. Ring oss på 08-410 210 66 eller lämna dina kontaktuppgifter i vårt webbformulär så hör vi av oss.