Guider till din iPad

Inställningar, återställningar, backups och tips till din iPad.

Vanliga frågor

• Varför kommer jag inte ut på internet med mitt mobila bredband?

Prova att starta om datorn och även modemet.
    Har du kopplat in modemet direkt i datorn? Testa att sätta det i en annan usb-port.
    Kolla så att du har täckning.

Fungerar det fortfarande inte? Ring 020-222 222 så hjälper vi dig vidare.

• Hur tar jag bort mobilens/surfplattans kodlås?

Det beror på vilken typ av mobil du har.

• Apple: Inställningar → Touch ID och lösenkod
    • Samsung: Inställningar → Låsskärm och säkerhet → Skärmlåstyp
    • Sony: Inställningar → Säkerhet → Skärmlås
    • Nokia: Alla inställningar → Låsskärm
  • Vad är ett IMEI-nummer?

Det är en 15-siffrig kod som är unik för din mobil. Som mobilens personnummer kan man säga.

• Var hittar jag IMEI-numret?

Knappa in *#06# i din mobil så visas det i displayen. Annars kan du titta på kartongen eller på kvittot. 15 siffror. Varken mer eller mindre.

Har du ett modem? Leta i närheten av streckkoden, där brukar det stå.

Apple - iPadPro9 space grey