Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

{{ this.$store.getters.defaultErrorMessage }}

Har du frågor om våra produkter? Ring oss på 0200-159 001 så hjälper vi dig! Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

Vanliga frågor och svar

 • När du väljer något av våra mobila bredband för företag – 20 GB, 100 GB eller 200 GB med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt.

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang i ytterligare 24 månader får du en ny bindningsrabatt.

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

 • Om du har bindningstid kvar är du välkommen att byta till ett nytt abonnemang med likvärdig eller högre surfmängd.

  Det finns några saker som kan vara bra att veta när du uppgraderar ditt abonnemang:

  • Vissa rabatter kan försvinna.
  • Totalkostnaden för ditt abonnemang kan förändras.
 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare, till exempel genom autogiro eller e-faktura om du valt det. Du kan enkelt se nästa fakturas kostnader i appen Telenor Företag.

 • Ja, som kund hos Telenor får du möjlighet att testa ditt nya abonnemang och täckning i 14 dagar med Öppet köp. Vill du inte fortsätta ditt abonnemang betalar du bara för de dagar du har hunnit utnyttja abonnemanget. Läs mer om Öppet köp

Batteri
Batterityp Litiumpolymer
Batteritid Upp till 10 timmar
Storlek
Mått 21.49 cm x 0.59 cm x 28.06 cm
Vikt 643 gram
Skärm
Storlek 12.9 tum
Upplösning 2732 x 2048 pixlar
Skärmtyp Retina-skärm
Kamera
Fram 7 MP
Bak 12 MP
Video Inspelning i 4K och full hd (1080p)
Processor
Processor A12X Bionic
Övrigt
Operativsystem iOS 12
Sim-kort Nano-sim och e-sim

iPad Air

Allsidig. Färgstark. Magisk.

Kombinera styrkan hos en dator med en mångsidighet och enkelhet som bara en iPad kan erbjuda. Nya iPad Air 2020 har en fantastisk 10,9-tums Liquid Retina-skärm med True Tone och stort färgomfång som återger bilder med levande färger och suverän detaljrikedom. På baksidan finns en 12MP kamera samt en FaceTime HD-kamera på 7 MP på framsidan för videosamtal i hög kvalitet. iPad Air finns att beställa i färgerna svart, silver, rosa guld och blå.

Få saker och ting gjorda snabbt med iPad 2020

Massor med kraft

Med det nya A14 Bionic-chippet har du kraft att förverkliga dina idéer. Dessutom med Apples egna Neutral Engine som möjliggör maskininlärning så att du kan redigera video i 4K, designa en 3D-modell eller skapa en snygg presentation – och allt går som en dans. I iPad Air finns stöd för Magic Keyboard och Apple Pencil (andra generationen), två snabba och säkra Touch ID, usb-c-kontakt för tillbehör och laddning samt ett batteri som räcker hela dagen. iPad Air är ett perfekt redskap i det dagliga arbetslivet.