Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

{{ this.$store.getters.defaultErrorMessage }}

Har du frågor om våra produkter? Ring oss på 0200-159 001 så hjälper vi dig! Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

Vanliga frågor och svar

 • När du väljer något av våra mobila bredband för företag – 20 GB, 100 GB eller 200 GB med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt.

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang i ytterligare 24 månader får du en ny bindningsrabatt.

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

 • Om du har bindningstid kvar är du välkommen att byta till ett nytt abonnemang med likvärdig eller högre surfmängd.

  Det finns några saker som kan vara bra att veta när du uppgraderar ditt abonnemang:

  • Vissa rabatter kan försvinna.
  • Totalkostnaden för ditt abonnemang kan förändras.
 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare, till exempel genom autogiro eller e-faktura om du valt det. Du kan enkelt se nästa fakturas kostnader i appen Telenor Företag.

 • Ja, som kund hos Telenor får du möjlighet att testa ditt nya abonnemang och täckning i 14 dagar med Öppet köp. Vill du inte fortsätta ditt abonnemang betalar du bara för de dagar du har hunnit utnyttja abonnemanget. Läs mer om Öppet köp

Batteri

Batteritid 9 tim
Batterityp Litiumpolymer

Egenskaper

Fingeravtrycksläsare
Färger från tillverkaren
Hörlursuttag (3.5 mm) Nej
Minneskortsläsare
Redo för 5G Nej
Sim-kort E-sim, Nano-sim
Trådlös wifi-standard
USB Ja
USB-version USB‑C

Internt

Internminne 128 GB, 256 GB, 512 GB
Operativsystem iPadOS
Processorkärnor Octa core
RAM 8 GB
System on a Chip (SoC)

Kamera

Antal kameror baksida 2
Kameraupplösning fram 12 MP
Kameraupplösning huvudkamera 12 MP
Videoupplösning 4K (2160p), Full HD (1080p)

Mått

Bredd 178.5 mm
Djup 5.9 mm
Höjd 247.6 mm
Vikt 470 gram

Produkt

Märke Apple

Skärm

Skärmstorlek 11 tum
Skärmtyp Liquid Retina
Skärmupplösning 2388x1668

Apple iPad Pro 11 2021

Storartad prestanda

Tunna, lätta och kraftfulla iPad Pro 11 är som gjord för dagens mobila arbetsliv. Den kommer med otroliga Apple M1-chippet som ger prestanda på en helt ny nivå och ett batteri som räcker många timmar. Liquid Retina-skärmen på 11-tum är både snygg och ger en fängslande visuell upplevelse. Skärmens kamera, en sensor på 12 MP med ultravidvinkel är perfekt för videomöten och tillsammans med funk­tionen Centrerat syns du alltid mitt i bilden.

Apple iPad Pro 11 2021

Sätt fart på kreativiteten

iPad Pro 11 har flera avancerade kameror, både vidvinkel och ultravidvinkel samt LiDAR-teknik för suveräna foton, videor och AR-upplevelser. Thunderbolt/usb 4-porten ger dig snabba anslutningar till en mängd tillbehör med hög prestanda. Lägg till exempelvis det smidiga tangentbordet Magic Keyboard med styrplatta plus Apple Pencil för att teckna, anteckna och göra markeringar i dokument. iPad Pro 11 får saker och ting gjorda. Oavsett var den befinner sig.