Ingen anslutningsavgift – Köp online, spara 200 kr

Smidig design med stor skärm

Smidig design med stor skärm

Samsung Galaxy Tab S6 Lite är din bärbara följeslagare för alla dina dagliga uppgifter. Den har en stor 10,4-tumsskärm, en lätt och supertunn design, One UI 2 för Android och S Pen – allt i ett bärbart paket. Enkel och praktisk surfplatta att ha framme var som helst. Oavsett om du skriver anteckningar eller ritar skisser är det här en surfplatta som alltid är redo.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Få inspiration med S Pen

Med S Pen är du alltid redo att skriva ner dina idéer. Det naturliga greppet och imponerande tryckkänsligheten gör den passar utmärkt för allt från ritning till dokumentredigering. Den ger dig också smarta genvägar till funktioner och program. Dina anteckningar kan enkelt föras över till textformat och användas i exempelvis Microsoft Word. Och tack vare den magnetiska hållaren på surfplattans sida kommer du inte att tappa bort din S Pen.

 • Ta kreativa bilder med Galaxy Tab S6 Lite

  Proffsiga bilder

  Ta kreativa bilder med en 8 MP kamera med autofokus på baksidan och en 5 MP på framsidan. Du kan fota med ultravidvinkel och AI för optimala bilder.

 • Galaxy Tab S6 har ett batteri du kan lita på

  Batteri som räcker länge

  Galaxy Tab S6 Lite har ett stort batteri som räcker till 12 timmars video. Och tack vare snabbladdning får du mer tid till användning.

 • Anslagstavlan

  Kolla vädret och kalendern, titta på foton, styr musiken och gör noteringar. Daily Board är en praktisk anslagstavla för alla.

Vanliga frågor och svar

 • När du väljer något av våra mobila bredband för företag – 20 GB, 100 GB eller 200 GB med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt.

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang i ytterligare 24 månader får du en ny bindningsrabatt.

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

 • Om du har bindningstid kvar är du välkommen att byta till ett nytt abonnemang med likvärdig eller högre surfmängd.

  Det finns några saker som kan vara bra att veta när du uppgraderar ditt abonnemang:

  • Vissa rabatter kan försvinna.
  • Totalkostnaden för ditt abonnemang kan förändras.
 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare, till exempel genom autogiro eller e-faktura om du valt det. Du kan enkelt se nästa fakturas kostnader i appen Telenor Företag.

 • Ja, som kund hos Telenor får du möjlighet att testa ditt nya abonnemang och täckning i 14 dagar med Öppet köp. Vill du inte fortsätta ditt abonnemang betalar du bara för de dagar du har hunnit utnyttja abonnemanget. Läs mer om Öppet köp