Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

{{ this.$store.getters.defaultErrorMessage }}

Har du frågor om våra produkter? Ring oss på 0200-159 001 så hjälper vi dig! Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

Vanliga frågor och svar

 • När du väljer något av våra mobila bredband för företag – 20 GB, 100 GB eller 200 GB med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt.

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang i ytterligare 24 månader får du en ny bindningsrabatt.

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

 • Om du har bindningstid kvar är du välkommen att byta till ett nytt abonnemang med likvärdig eller högre surfmängd.

  Det finns några saker som kan vara bra att veta när du uppgraderar ditt abonnemang:

  • Vissa rabatter kan försvinna.
  • Totalkostnaden för ditt abonnemang kan förändras.
 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare, till exempel genom autogiro eller e-faktura om du valt det. Du kan enkelt se nästa fakturas kostnader i appen Telenor Företag.

 • Ja, som kund hos Telenor får du möjlighet att testa ditt nya abonnemang och täckning i 14 dagar med Öppet köp. Vill du inte fortsätta ditt abonnemang betalar du bara för de dagar du har hunnit utnyttja abonnemanget. Läs mer om Öppet köp

Batteri

Batteritid 13 tim
Batterityp Litiumpolymer

Egenskaper

Fingeravtrycksläsare
Färger från tillverkaren
Hörlursuttag (3.5 mm) Ja
Minneskortsläsare Ja
Redo för 5G
Sim-kort Nano-sim
Trådlös wifi-standard
USB Ja
USB-version USB‑C

Internt

Internminne 32 GB
Operativsystem Android
Processorkärnor Quad core
RAM 3 GB
System on a Chip (SoC)

Kamera

Antal kameror baksida 1
Kameraupplösning fram 5 MP
Kameraupplösning huvudkamera 8 MP
Videoupplösning Full HD (1080p)

Mått

Bredd 157.4 mm
Djup 7 mm
Höjd 247.6 mm
Vikt 477 gram

Produkt

Märke Samsung

Skärm

Skärmstorlek 10.4 tum
Skärmtyp IPS LCD
Skärmupplösning 1200x2000

Samsung Galaxy Tab A7

Mångsidig och förnuftig

Det här är en surfplatta som är bra att ha till mycket. För enkelheten, den större skärmen och användbarheten - både på jobbet eller hemma. Galaxy Tab A7 är designad för att vara behaglig i handen och skön att titta på. Den är endast 7 mm tunn, ett liggande format som ger rättvisa åt allt du tittar på. Skärmen har hög upplösning och hög ljusstyrka som ger en verkligt levande bild. Kombinationen med de fyra högtalarna, ljudet med Dolby Atmos gör att du får en enastående upplevelse.

Galaxy Tab A7 har all kraft du behöver

All kraft du behöver

Galaxy Tab A7 har en kraftfull processor och 3 GB RAM-minne som gör att du  snabbt och sömlöst kan byta mellan appar. Den har dessutom ett gigantiskt batteri på 7040 mAh som räcker i många timmar. Och när det är dags för laddning behöver du inte ödsla mycket tid på det, då den har stöd för snabbladdning. Självklart kan du också ta bilder med hög kvalitet. Huvudkameran på baksidan har 8 MP och frontkameran 5 MP. Med ett lagringsutrymme på 32GB så kan du lagra högupplösta filmer, bilder och filer.