Telefoni för företag

Att välja telefonilösningar för företag har aldrig varit lättare. Vi har abonnemangen och tjänsterna som förenklar kommunikationen på ditt företag. Samla kollegorna och få förmånliga erbjudanden. Gör en snabb kartläggning av ditt företags kommunikationsbehov med vår behovsanalys.

Abonnemang

Vi har företagsabonnemang för olika behov. Jämför och välj det som passar dig. EU-roaming ingår med fria samtal, sms och mms. Du kan använda 2-100 GB surf när du reser utomlands till USA, Schweiz, Thailand. Och hela EU.

Mobiltelefoner

Vi har marknadens senaste företagsmobiler och även många erbjudanden. Du har alltid fri frakt och anslutningsavgift när du beställer på webben.

Mobil som tjänst

Mobila arbetssätt ställer krav på att tekniken alltid fungerar. Med Mobil som tjänst erbjuder vi en flexibel helhetslösning för större företag som tar hand om mobilernas hela livscykel.

Fast telefoni

Det finns flera fördelar med Fast telefoni – som lägre samtalskostnader, tillgång till avancerade telefonitjänster och bättre tillgänglighet. Hos Telenor får du dessutom en telefonilösning anpassad efter dina behov.

Sms-tjänster

Effektivt, snabbt och flexibelt. Skicka sms till kunder, anställda och medlemmar över hela världen. Allt som behövs är en internetuppkoppling. Du kan skicka och ta emot sms från alla operatörer och mobiler.

Mobiluppkoppling till smartwatch

Med tjänsten Mobiluppkoppling klocka kan du ringa, sms:a och ta emot notiser direkt via din smartwatch.

VoLTE

Med VoLTE får du ännu högre samtalskvalitet vilket gör det lättare att prata i bullriga miljöer och det blir också möjligt att fortsätta surfa i 4G-hastighet under pågående samtal, och inte bara 3G-nätet.

Wifi-samtal

Wifi-samtal är en tjänst som gör det möjligt att ringa via wifi-nät. Du kan använda det wifi-nät som finns på kontoret, ditt hemma-nätverk eller något annat wifi-nätverk som finns där du tidigare haft sämre mobiltäckning.

Mobilförsäkring

Ibland händer det som inte får hända. Om din mobil eller surfplatta skadas, går sönder, försvinner eller stjäl behöver du inte vänta länge. Du får en utbytesmobil i din hand inom 48 timmar.

Få koll på 2 minuter

Hitta rätt kommunikationslösning med 2-minuterskollen. En snabb kartläggning av företagets kommunikationsbehov.

Välj rätt företagstelefoni


Små och stora företag har olika förutsättningar men samma behov – att det bara ska funka. Smidigt och enkelt. Vi hjälper dig gärna att välja bland telefonitjänsterna för att förenkla kommunikationen för dig och dina kollegor, så att ni får rätt telefonilösningar.

Kontakta en företagsrådgivare >

Ta hjälp av checklistan

Det är mycket att tänka på när du ska förhandla med en operatör. Här får du en checklista som gör det enklare att ställa rätt frågor.

Rapport om digital frustration

Det digitala samarbetet fungerar långt ifrån smärtfritt. Läs vår nya Sifo-rapport om utmaningar och framgångsfaktorer.

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Helhetslösningar för alla företag
Våra helhetslösningar 

Kundservice alltid öppet

Hjälp och support på dina villkor
Till kundservice

Stabilt och säkert nät

Stabilt och säkert nät
Vårt nät

Kontakta oss
Företagsrådgivare hos Telenor

Personlig företagsrådgivare

Vill du komma i kontakt med någon av våra kunniga säljare för pris- och offertförfrågningar eller få personlig rådgivning kring vilka lösningar som passar dig och ditt företag bäst?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort.