Företagstelefoni

Att välja telefonilösningar för företag har aldrig varit lättare. Vi har abonnemangen och tjänsterna som förenklar kommunikationen på ditt företag. Gör en snabb kartläggning av ditt företags kommunikationsbehov med vår behovsanalys.

Mobilabonnemang

Flexibla företagsabonnemang där du kan välja mellan 5 GB – obegränsad surf. Fria samtal, sms och mms i Sverige och surfa i 5G upp till 2100 Mbit/s. Just nu från 219 kr/mån.

Mobiltelefoner

Vi har marknadens senaste företagsmobiler och även många erbjudanden. Du har alltid fri frakt och anslutningsavgift när du beställer på webben.

Mobiluppkoppling till smartwatch

Med tjänsten Mobiluppkoppling klocka kan du ringa, sms:a och ta emot notiser direkt via din smartwatch.

Mobil som tjänst

Mobila arbetssätt ställer krav på att tekniken alltid fungerar. Med Mobil som tjänst erbjuder vi en flexibel helhetslösning för större företag som tar hand om mobilernas hela livscykel.

Fast telefoni

Det finns flera fördelar med Fast telefoni – som lägre samtalskostnader, tillgång till avancerade telefonitjänster och bättre tillgänglighet. Hos Telenor får du dessutom en telefonilösning anpassad efter dina behov.

Sms-tjänster

Effektivt, snabbt och flexibelt. Skicka sms till kunder, anställda och medlemmar över hela världen. Allt som behövs är en internetuppkoppling. Du kan skicka och ta emot sms från alla operatörer och mobiler.

VoLTE

Med VoLTE får du ännu högre samtalskvalitet vilket gör det lättare att prata i bullriga miljöer och det blir också möjligt att fortsätta surfa i 4G-hastighet under pågående samtal, och inte bara 3G-nätet.

Wifi-samtal

Wifi-samtal är en tjänst som gör det möjligt att ringa via wifi-nät. Du kan använda det wifi-nät som finns på kontoret, ditt hemma-nätverk eller något annat wifi-nätverk som finns där du tidigare haft sämre mobiltäckning.

Mobilförsäkring

Ibland händer det som inte får hända. Om din mobil eller surfplatta skadas, går sönder, försvinner eller stjäl behöver du inte vänta länge. Du får en utbytesmobil i din hand inom 48 timmar.

Vi vägleder dig och ditt företag

Vi finns här för dig om du behöver hjälp med att hitta skräddarsydda lösningar som passar just ditt företag. Chatta med oss direkt eller fyll i webbformuläret så kontaktar vi dig inom kort.