Företagstelefoni

Att välja telefonilösningar för företag har aldrig varit lättare. Vi har abonnemang och tjänster som förenklar kommunikationen på ditt företag.


Läs om våra lösningar och tjänster inom telefoni

Företagsabonnemang

Alla våra abonnemang är flexibla och kan anpassas efter ditt företags storlek och behov. De ger er också tillgång till vårt växande 5G-nät som gör det snabbare för dina medarbetare samarbeta, ladda ner och streama. Vill du ge dina medarbetare de bästa förutsättningarna? I Obegränsat Plus ingår smarta tilläggstjänster som utlandssurf, extra data-sim och One X växel.

Mobiltelefoner

Vi erbjuder ett brett utbud av populära företagsmobiler från Apple, Samsung, Sony, Google och många fler. Jämför och hitta den bästa jobbmobilen för dig!

Ramavtal

Vi är med er på hela företagsresan. Med vårt flexibla ramavtal kan ni blanda abonnemang, få volymrabatt, och samla alla under samma bindningstid.

Sms-tjänster

För effektivare kriskommunikation, planering och påminnelser. Med vår sms-tjänst kan du skicka sms till kunder, anställda och medlemmar över hela världen och nå fram direkt.

Mobil som tjänst

En skalbar helhetslösning för samtliga mobiler på företaget. Vi ansvarar för att tekniken fungerar, så att ni kan jobba smart och effektivt utan avbrott.


Tilläggstjänster

Få ut mer av ditt abonnemang

Vi erbjuder ett brett utbud av tilläggstjänster som låter dig skapa det perfekta mobilabonnemanget för ditt företag.

Mobiluppkoppling klocka

Vi kopplar ihop ditt mobilnummer med din smartwatch, så kan du ringa, skicka meddelanden och få notiser direkt i klockan. Just nu utan kostnad i en månad!

Mobilförsäkring

Har mobilen gått sönder eller blivit stulen? Med vår försäkring Trygg 48 kan du registrera en skadeanmälan och få en utbytesmobil eller surfplatta inom 48 timmar (vardagar).

  

Med Telenor som partner får du

helhetsleverantor_telenor_foretag_1_360x150.jpg

Trygg helhetsleverantör

Det ska vara enkelt att välja rätt. Därför utgår vi alltid från er verksamhets behov – i dag och i framtiden – när vi tar fram flexibla och skräddarsydda lösningar.

5g_telenor_foretag_360x150.jpg

Nya möjligheter i 5G-hastighet

Vi bygger just nu vårt rikstäckande 5G-nät så att ditt företag ska få tillgång till snabb och säker uppkoppling i hela landet. 5G-uppkoppling innebär nya möjligheter för företag på sin tillväxtresa.

personlig_foretagsservice_telenor_360x150.jpg

Personlig företagsservice

Vi tror att den bästa företagsservicen är personlig. Därför finns vi här för dig om du behöver hjälp. Ring oss, chatta eller ta hjälp av våra guider här på webben.

  

Mer om Telenor Företag

Vi på Telenor har skapat möten sedan 1855 och för oss kommer människan alltid först. Tekniken öppnar dörren för möjligheter, men det är vår övertygelse att teknikens värde skapas i mötet människor emellan. Vi är experterna som hittar rätt lösningar för dina behov.

  

Vi vägleder dig och ditt företag

Vi finns här för dig om du behöver hjälp med att hitta skräddarsydda lösningar som passar just ditt företag. Chatta med oss direkt eller fyll i webbformuläret så kontaktar vi dig inom kort.