Tilläggstjänster

Här hittar du tjänster som kan läggas till för att få ut mer av ditt företagsabonnemang. Med ett extra data-sim slipper du dela internetuppkoppling mellan enheter och surfa på offentliga nätverk – då kan du gå från oro till arbetsro. I vårt abonnemang Obegränsat Plus ingår redan ett extra data-sim och flera andra tilläggstjänster.

  

Extra data-sim

Få ut det bästa av din surf

Extra data-sim är ett kort enbart för surf. Med det behöver du inte internetdela från din mobil utan använder bara ditt data-sim i den enhet som passar dig bäst. När du använder ditt extra data-sim i din surfplatta eller dator kan du också surfa säkert eftersom du inte längre behöver koppla upp dig på publika nät när du exempelvis arbetar på ditt lokala favoritkafé eller på resande fot. Smart, smidigt och säkert.

Priset är 49 kr/mån för det första och 69 kr/mån för varje extra data-sim som du lägger till.


Säkerhetstjänster

SafeZone - mobilsurfa tryggare

SafeZone skyddar dig och dina medarbetare mot de allra flesta cyberhot på mobilnätet, både hemma och utomlands. Då kan ni känna er tryggare i jobbvardagen och gå från oro till arbetsro.
Priset är 39 kr/mån.

Mobilförsäkring

Har mobilen gått sönder eller blivit stulen? Med vår försäkring Trygg 48 kan du registrera en skadeanmälan och få en utbytesmobil eller surfplatta inom 48 timmar (vardagar). Vi bjuder på de två första månaderna, därefter är priset 149 kr/mån.

  

Varför begränsa dig?


Alla våra abonnemang är flexibla och kan anpassas efter ditt företags storlek och behov.

  


Telefoni- och växeltjänster

Mobiluppkoppling klocka

Mobiluppkoppling klocka är en tjänst som gör att du kan koppla upp din smartwatch med hjälp av e-sim istället för Bluetooth. På så sätt kan du lämna mobilen hemma och till exempel ringa och skicka sms till och från klockan. Priset är 69 kr/mån.

One X användare

Telenor One X användare

Telenor One X växel är det smartaste sättet att hantera jobbet "on the go". Ta emot, koppla och fördela samtal var du än befinner dig.
Priset är 49 kr/mån.

Fastnätsnummer

Fastnätsnummer

Koppla ett fastnummer till ditt mobilnummer. Inringande på både det fasta och det mobila numret hamnar i mobilen.
Priset är 39 kr/mån.


Utlandstjänster

I Utlandet

I Utlandet är en tjänst till våra abonnemang 5 GB och Obegränsat som ger dig möjlighet att använda din surfvolym i 10 länder utanför EU/EES. Du ringer också fritt till kollegor över hela världen. Tjänsten passar dig som ofta reser utanför EU/EES och vill ha koll på kostnaderna.
Priset är 39 kr/mån.

Samtal till Norden

Med Internationella samtal till Norden kan du ringa, skicka sms och mms från Sverige till Norden för ett fast månadspris och få full kostnadskontroll. Du har 2000 fria minuter och 2000 sms/mms varje månad till Norge, Danmark, Finland och Island. Priset är 39 kr/mån.

Samtal till EU/EES PLUS

Med den här tjänsten kan du ringa, skicka sms och mms från Sverige till utlandet för ett fast månadspris. Du har 2000 fria minuter och 2000 sms/mms varje månad till alla länder inom EU/EES samt ytterligare tio länder. Priset är 109 kr/mån.

  

Med Telenor som partner får du

helhetsleverantor_telenor_foretag_1_360x150.jpg

Trygg helhetsleverantör

Det ska vara enkelt att välja rätt. Därför utgår vi alltid från er verksamhets behov – i dag och i framtiden – när vi tar fram flexibla och skräddarsydda lösningar.

personlig_foretagsservice_telenor_360x150.jpg

Personlig företagsservice

Vi tror att den bästa företagsservicen är personlig. Därför finns vi här för dig om du behöver hjälp. Ring oss, chatta eller ta hjälp av våra guider här på webben.

5g_telenor_foretag_360x150.jpg

Nya möjligheter i 5G-hastighet

Vi bygger just nu vårt rikstäckande 5G-nät så att ditt företag ska få tillgång till snabb och säker uppkoppling i hela landet. 5G-uppkoppling innebär nya möjligheter för företag på sin tillväxtresa.

  

Vi vägleder dig och ditt företag

Vi finns här för dig om du behöver hjälp med att hitta skräddarsydda lösningar som passar just ditt företag. Chatta med oss direkt eller fyll i webbformuläret så kontaktar vi dig inom kort.