Telefonkonferens

Med mötestjänsten Telefonkonferens Event är det enkelt att hålla i telefonmöten och telefonkonferenser, oavsett var i världen deltagarna befinner sig.

Telefonkonferens och Event

Telenor Telefonkonferens är en telefonmötestjänst som är lättillgänglig och enkel att använda. Ska du ha ett konferenssamtal som kräver extra uppmärksamhet? Telenor Telefonkonferens Event säkerställer alla detaljer för dina viktigaste konferenser.

Påbörja snabbt ett telefonmöte oavsett var ni är

Telenors tjänst för telefonkonferenser gör det enkelt att samarbeta och kommunicera med kollegor, kunder och leverantörer oavsett var ni befinner er - i Sverige eller utomlands. Du behöver inte boka ett telefonmöte i förväg utan kan snabbt påbörja mötet när det passar er.

Så fungerar Telenor Telefonkonferens
Allt du behöver för att komma igång med ett möte är ett telefonnummer och en PIN-kod. Sedan bjuder du enkelt in till konferens via sms eller via kalenderfunktionen i Microsoft Outlook och Lotus Notes. Alla mötesuppgifter som deltagarna behöver för att delta, såsom PIN-kod och inringningsnummer, kan enkelt läggas till i kalenderinbjudan. När telefonmötet startar ringer dina deltagare in och anger sin PIN-kod. De personliga PIN-koderna och möjligheten att skapa engångskoder för varje möte gör tjänsten mycket säker.

Medan konferensen pågår ser du alla aktiviteter online i webbportalen. Det finns möjlighet att låsa mötesrummet, spela in konferensen, ringa upp fler deltagare, skicka ett privat meddelande via chattfunktion och bjuda in alla deltagare till en skärmdelningssession.

Evenemangstjänsten för små och stora konferenser

Telenor Telefonkonferens Event är vår professionella evenemangstjänst för de viktiga telefonkonferenserna där allt måste fungera. Vare sig ditt evenemang är för 5 eller 5 000 personer så säkerställer eventtjänsten alla detaljer för dina viktigaste konferenser.

När blir en konferens ett evenemang?
Ett evenemangssamtal är ett konferenssamtal som behöver extra uppmärksamhet. Vår tjänst ser till att era evenemang håller den professionalitet som krävs för en viktig publik. Vi hjälper er med uppgifter som att samla in eventuell deltagarinformation och att koordinera dina frågestunder på ett organiserat och effektivt sätt.

Vill du veta mer om Telenor Telefonkonferens?

Hör av dig till oss för mer information om pris och beställning.

  

Vi vägleder dig och ditt företag

Andreas, Fredrik och Madeleine vägleder gärna ditt företag med unika kommunikationslösningar. Chatta med oss direkt eller lämna dina uppgifter så kontaktas du snart.

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Helhetslösningar för alla företag
Våra helhetslösningar 

Kundservice alltid öppet

Hjälp och support på dina villkor
Till kundservice

Stabilt och säkert nät

Stabilt och säkert nät
Vårt nät