Telefonkonferens och Event 

Telenor Telefonkonferens är en telefonmötestjänst som är lättillgänglig och enkel att använda. Ska du ha ett konferenssamtal som kräver extra uppmärksamhet? Telenor Telefonkonferens Event säkerställer alla detaljer för dina viktigaste konferenser. 

Påbörja snabbt ett telefonmöte oavsett var ni är

Telenors tjänst för telefonkonferenser gör det enkelt att samarbeta och kommunicera med kollegor, kunder och leverantörer oavsett var ni befinner er -  i Sverige eller utomlands. Du behöver inte boka ett telefonmöte i förväg utan kan snabbt påbörja mötet när det passar er. 

Tjänsten är pålitlig, säker, lättillgänglig och enkel att använda. Allt du behöver för att komma igång med ett möte är ett telefonnummer och en PIN-kod. Sedan bjuder du enkelt in till konferens via sms eller via kalenderfunktionen i Microsoft Outlook och Lotus Notes. Alla mötesuppgifter som deltagarna behöver för att delta, såsom PIN-kod och inringningsnummer, kan enkelt läggas till i kalenderinbjudan. När telefonmötet ska starta ringer dina deltagare in och anger sin PIN-kod. De personliga PIN-koderna och möjligheten att skapa engångskoder för varje möte gör tjänsten mycket säker.

Medan konferensen pågår ser du alla aktiviteter online i webbportalen. Det finns möjlighet att låsa mötesrummet, spela in konferensen, ringa upp fler deltagare, skicka ett privat meddelande via chattfunktion och bjuda in alla deltagare till en skärmdelningssession.

Professionell evenemangstjänst

Telenor Telefonkonferens Event är vår professionella evenemangstjänst för de viktiga telefonkonferenserna där allt måste fungera. Vare sig ditt evenemang är för 5 eller 5 000 personer så säkerställer eventtjänsten alla detaljer för dina viktigaste konferenser.

När blir en konferens ett evenemang?

Ett evenemangssamtal är ett konferenssamtal som behöver extra uppmärksamhet. Vår tjänst ser till att era evenemang håller den professionalitet som krävs för en viktig publik. Vi hjälper er med uppgifter som att samla in eventuell deltagarinformation och att koordinera dina frågestunder på ett organiserat och effektivt sätt.

Kontakta företagsrådgivare för information om pris och beställning.

Smartare business

Inspireras av snabba tips och smarta lösningar. Här är alla artiklar samlade. Smartare Business helt enkelt. 

Kom igång: Flexibelt arbetssätt

Få ut det mesta av digitaliseringen. Här är guiden som hjälper dig att börja jobba mer flexibelt.

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Helhetslösningar för alla företag
Våra helhetslösningar 

Kundservice alltid öppet

Hjälp och support på dina villkor
Till kundservice

Stabilt och säkert nät

Stabilt och säkert nät
Vårt nät

Kontakta oss
Företagsrådgivare hos Telenor

Personlig företagsrådgivare

Vill du komma i kontakt med någon av våra kunniga säljare för pris- och offertförfrågningar eller få personlig rådgivning kring vilka lösningar som passar dig och ditt företag bäst?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort.