Växellösningar

Vi på Telenor erbjuder olika växel- och kommunikationslösningar för både mindre och större företag. Vi kan också skräddarsy lösningar som är anpassade helt efter ditt företags behov. Detta kommer att förbättra er kundkommunikation och garanterar ett proffsigare bemötande. 


Läs om våra växel- och kommunikationslösningar


För det mindre företaget

Telenor One X växel – mindre företag

Med Telenor One X växel behöver du endast ett enda verktyg för all din kommunikation. Ta emot, koppla och fördela samtal var du än befinner dig. Telenor One X växel är gjord för att förenkla din arbetsdag.

  

För det större företaget

Telenor One X växel – större företag

Telenor One X är vår smarta växellösning som hjälper större företag att samarbeta och mötas. Oavsett var du befinner dig kan du hantera samtal från kolleger och kunder. Telefonväxeln är helt anpassningsbar efter ditt företags behov.

Smart Kommunikation Teams

Med en plattform för all intern företagskommunikation, som exempelvis Microsoft Teams, skapar ni smidiga övergångar mellan videomöten, telefonsamtal och chattar.

Kundanpassade lösningar

Inget slår friheten att kunna välja själv och få en lösning som är skräddarsytt för just ditt företag. I vårt koncept Kundanpassad kan vi erbjuda unika lösningar för ditt företags alla kommunikationsbehov.

Contact Center

Möt dina kunder när det passar dem bäst, var de än befinner sig, genom vilken kanal som helst och på valfri enhet. Telenor erbjuder Contact Center-lösningar som hjälper dig att leverera överlägsen service, förbättrad kvalitet och uppnå dina affärsmål.

  

Med Telenor som partner får du

helhetsleverantor_telenor_foretag_1_360x150.jpg

Trygg helhetsleverantör

Vi har lång erfarenhet av att leverera IT- och kommunikationslösningar till företag inom alla branscher. Tillsammans löser vi era utmaningar med hjälp av vår kompetens, framtidssäkrade lösningar och samarbeten med branschledande partners.

5g_telenor_foretag_360x150.jpg

Nya möjligheter i 5G-hastighet

Vi bygger just nu vårt rikstäckande 5G-nät. Syftet är att ge våra kunder tillgång till uppkoppling i maximal hastighet. Vår största investering i modern tid skapar nya möjligheter för framtidens digitala samhälle.

personlig_foretagsservice_telenor_360x150.jpg

Personlig företagsservice

Vi tror att den bästa företagsservicen är personlig. Därför får ni alltid en dedikerad kontaktperson som hjälper er med hela affären. Kom enkelt i kontakt med vår kundservice genom att ringa, chatta eller ta hjälp av våra guider på webben.

  

Effektiv växellösning för Jönköping Energi

Jönköping Energi har effektiviserat sin kundservice med hjälp av vår tjänst Telenor Contact Center. Implementeringen har gett konkreta förbättringar för både medarbetare och kunder, och öppnat upp nya flexibla möjligheter för service och kundengagemang.

  

Support

Kom igång och guider

I våra guider för både mobil och webb hittar du all information du behöver för komma igång med funktionerna i Telenor One X växel.

  

Vi vägleder dig och ditt företag

Vi finns här för dig om du behöver hjälp med att hitta skräddarsydda lösningar som passar just ditt företag. Fyll i dina uppgifter i webbformuläret så kontaktar vi dig inom kort.