Total rörelsefrihet med mobil växel

Med flera smarta växelfunktioner i mobilen kan du hantera och koppla samtal direkt i mobilen - var du än befinner dig.

Mobil växel

Mobil växel för företag

Se till att era kunder alltid får hjälp och missa inga viktiga samtal. Med en telefonväxel i mobilen har du alltid växeln med dig och kan ta emot, koppla samt fördela samtal var du än befinner dig. För en flexibel vardag, effektivare samarbete och bättre kundnöjdhet.

 

Total rörelsefrihet

Du har alltid växeln med dig oavsett var du befinner dig.

 

Anpassa efter behov

Lägg till fler funktioner i växeln och anpassa efter era specifika behov.

 

Effektivare samarbete

Dela på samtalen och styr samtal till den som är bäst lämpad att svara.

  

Fördelar mobil växel

Förutom att det blir mer flexibelt så finns det många fördelar med en mobil växel.

  • Flera smarta funktioner som Gruppnummer, Svarsgrupp, Köhantering, Hänvisning, Röstbrevlåda med mera. Läs mer
  • Med allt i molnet är det enklare att addera och ta bort användare utan att det kräver extra installation.
  • Du behöver inte tänka på service, drift eller support.
  • Du slipper göra ominstallation och ett fysiskt byte av växeln.
  • Med en mobil växel sparar du kostnad i både tid och pengar.

Telefonväxel för småföretag

En fördel med mobil växel för dig som har ett mindre företag är att du och dina anställda själva kan ställa in vilka tider ni vill vara tillgängliga för kunderna. Det innebär att ni inte behöver känna er jagade alla dygnets timmar utan kan koppla av jobbet på kvällarna. Kunderna kan prata in på telefonsvararen och istället be dig återkoppla så snart du har möjlighet.

Vi hjälper dig att komma igång

Utbildning

Som tilläggstjänst erbjuder vi flera olika typer av utbildningar som t.ex. användarutbildning i vår mobila växel och för administratörer av Gruppnummer, Mitt Företag och Menyval.


Smart Start

Med Smart Start får ditt företag en egen leveranskoordinator som guidar er genom leveransprocessen. Har du några frågor under resans gång, så är det bara att slå en signal eller skicka ett mail. Leveranskoordinatorn hjälper er att komma igång, informerar om var i processen ni befinner er och säkerställer att leveransen går rätt till.

Ladda ner appen mobil växel 

  

Funktioner mobil växel

Gruppnummer
Tjänsten Gruppnummer innebär att kunder ringer ett telefonnummer men du kan låta flera medarbetare svara på samtalen. På så sätt får ni större kundnöjdhet då flera medarbetare kan dela på inkommande samtal och samtalet styrs till den bäst lämpade att svara. 

Svarsgrupp
Möjliggör för flera medarbetare (5 agenter ingår) att besvara samtal till växelnumret. Medarbetarna loggar själva in och ut som svarsagenter från mobiltelefonen. Välj själv hur inkommande samtal besvaras.

Köhantering
Missa inga samtal trots hög belastning. Om alla i svarsgruppen är upptagna ställs den som ringer i kö och får höra ett kömeddelande. Ett uppföljningsmeddelande upprepas sedan tills samtalet besvaras.

Menyval
Med tjänsten Menyval kan ni på ett enkelt sätt styra era kunder via knappval att komma till en funktion på företaget istället för till en person. Ni säkerställer att era kunder får den bästa servicen och era medarbetare får möjlighet att göra det jobbet de är bäst på.

Fastnätsnummer till mobilen
Koppla ert fasta nummer till mobilnumret. Ovsett om någon ringer in på det fasta eller mobila numret så kommer samtalet till mobilen. Det innebär att man inte ens behöver ha en fast telefon.

Utökad nummervisning
Utökad nummervisning ger användaren möjlighet att välja vilket nummer som presenteras vid utgående samtal, oavsett om det är mobilt, fast eller växelnummer. Ingår utan kostnad.

Hänvisning
Ringer mobilen konstant under dagen när du sitter på möten eller om du är ute och träffar kunder? Tjänsten Hänvisning ger dig möjlighet att ge dina kunder information om varför du är upptagen, när du är tillgänglig igen och möjlighet att koppla personen till en telefonist. 

Röstbrevlåda som tjänst
Med en röstbrevlåda kan ni bemöta kunderna professionellt och de kan lämna önskemål som ni kan agera på. Eftersom ni kan lyssna av era meddelanden var som helst och när som helst får ni ett flexibelt verktyg för att stärka era kundrelationer.

  

Ta första steget till en smidig företagslösning. Ring oss på 08-344 228 eller teckna företagsabonnemang i webbutiken. Om du vill bli kontaktad av en företagssäljare, fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss inom kort. Välkommen till Telenor!

  

Våra växellösningar

  

  

Frågor och svar

  

  

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Helhetslösningar för alla företag
Våra helhetslösningar 

Kundservice alltid öppet

Hjälp och support på dina villkor
Till kundservice

Stabilt och säkert nät

Stabilt och säkert nät
Vårt nät