Telenor One App

Ta med dig växeln, var du än är. Med Telenor One App kan du sköta dina växeltjänster direkt i mobilen eller snabbt och smidigt via din Apple Watch. Vår mobila växellösning Telenor One ger dig och dina kollegor full rörelsefrihet, både på och utanför kontoret, samtidigt som ni alltid är tillgängliga.

Hänvisa din telefon direkt är ett enkelt och smidigt sätt när du är upptagen i möten eller sjuk. Välj mellan medflyttning, vidarekoppling vid upptaget och vidarekoppling när du inte är nåbar. Via appen kan du koppla vidare samtal till en kollega eller tala om för dina kollegor att du är upptagen samt när du åter är anträffbar. Du behöver inte leta i intranätet efter numret, det finns redan i appen. Du når även de vanligaste funktionerna som att sätta hänvisning, ringa dina favoriter och logga in och ut från gruppnummer via din Apple Watch.


Kom igång 

För att kunna använda alla växelfunktioner, behöver du göra så här:

 1. Ladda ned appen i Google Play eller App Store.

 2. Starta appen och följ registreringsguiden eller gå till Mitt Företag och skapa ett konto där.

 3. Använd inloggningsuppgifterna för att logga in i appen.

Vilka tjänster som finns tillgängliga i appen beror på vilka tjänster ditt företag har valt att ha på sina abonnemang. Ladda ner den gratis i Google Play eller App Store.

Hämta i appstoreLadda ned på google play

Vanliga frågor

 • Vad kan jag använda Telenor One app till?

  Telenor One App ger dig möjlighet att se information och göra inställningar för olika tjänster som ingår i den mobila växeln Telenor One. Du och dina kollegor får full rörelsefrihet, både på och utanför kontoret, samtidigt som ni alltid är tillgängliga.

  Du kan t ex hänvisa din telefon när du är upptagen i möten eller sjuk. Välj mellan medflyttning, vidarekoppling vid upptaget och vidarekoppling när du inte är nåbar. Du kan koppla vidare samtal till en kollega eller tala om för dina kollegor att du är upptagen samt när du åter är anträffbar. Du behöver inte leta i intranätet efter numret, det finns redan i appen. 

  Vilka tjänster som finns tillgängliga i appen beror på vilka tjänster ditt företag har valt att ha på sina abonnemang.

  Tjänster
  Hänvisa min telefon, Hantera samtal, Telefonbok, Vidarekoppling & Medflyttning, Röstbrevlåda, Nummervisning och Samtalshistorik.

 • Går det att få appen på engelska?

  Ja, det är möjligt att få appen på engelska, du väljer engelska som språk för telefonen och appen får engelsk text. Om du väljer ett annat språk än svenska eller engelska så kommer appen att visas med engelsk text.

 • Vilken användare loggar jag in med?

  Det är samma användare och lösenord som du har när du loggar in på Mitt företag medarbetare. Har du ingen användare där så registrerar du en ny användare som du kopplar till ditt Telenor One 2.0-abonnemang.

 • Kan man ladda ner appen till vilken telefon som helst?

  Nej, Telenor One App fungerar endast för iOS (iPhone) och mobilerer som har Android som operativsystem. Version 5 och senare på iOS. Version 2.2 och senare på Android.

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Helhetslösningar för alla företag
Våra helhetslösningar 

Kundservice alltid öppet

Kundservice öppet dygnet runt
Till kundservice

Stabilt och säkert nät

Stabilt och säkert nät
Vårt nät

Kontakta oss
Företagsrådgivare hos Telenor

Personlig företagsrådgivare

Har du frågor kring ditt abonnemang eller din faktura? Ring vår kundservice på 0200-15 90 88 så hjälper vi dig.

Vill du komma i kontakt med någon av våra kunniga säljare för pris- och offertförfrågningar eller få personlig rådgivning kring vilka lösningar som passar dig och ditt företag bäst?
Lämna dina uppgifter i vårt formulär så hör vi av oss inom kort.

Fyll i kontaktinfo här