Telenor One App

Ta med dig växeln, var du än är. Med Telenor One App kan du sköta dina växeltjänster direkt i mobilen eller snabbt och smidigt via din Apple Watch. Vår mobila växellösning Telenor One ger dig och dina kollegor full rörelsefrihet, både på och utanför kontoret, samtidigt som ni alltid är tillgängliga.

Hänvisa din telefon direkt är ett enkelt och smidigt sätt när du är upptagen i möten eller sjuk. Välj mellan medflyttning, vidarekoppling vid upptaget och vidarekoppling när du inte är nåbar. Via appen kan du koppla vidare samtal till en kollega eller tala om för dina kollegor att du är upptagen samt när du åter är anträffbar. Du behöver inte leta i intranätet efter numret, det finns redan i appen. Du når även de vanligaste funktionerna som att sätta hänvisning, ringa dina favoriter och logga in och ut från gruppnummer via din Apple Watch.

Kom igång 

För att kunna använda alla växelfunktioner, behöver du göra så här:

  1. Ladda ned appen i Google Play eller App Store.

  2. Starta appen och följ registreringsguiden eller gå till Mitt Företag och skapa ett konto där.

  3. Använd inloggningsuppgifterna för att logga in i appen.

Vilka tjänster som finns tillgängliga i appen beror på vilka tjänster ditt företag har valt att ha på sina abonnemang. Ladda ner den gratis i Google Play eller App Store.

Hämta i appstoreLadda ned på google play

Kom igång med hjälp av våra enkla filmer

Titta på våra enkla instruktionsfilmer för att snabbt komma igång med alla växelfunktioner i appen. Vi har instruktionsfilmer både för iPhone eller Android.

Vad behöver ditt företag?

Har du frågor om vilken lösning som passar ditt företag bäst, kommande upphandlingar eller pris- och offertförfrågningar? Kontakta oss om du vill prata mer om ert företags möjligheter.