Öka tillgängligheten med vår molnväxel

Samma funktionalitet som en fast växel, men med maximal tillgänglighet och flexibilitet. Addera tjänster efter behov.

Molnbaserad och skalbar - addera och ta bort tjänster efter behov

Ökad tillgänglighet, medarbetarna kan svara i växeln var de än är

Alla kanaler för kundservice på samma plattform med Contact Center

Flexibel företagsväxel 

Öka tillgängligheten och digitaliseringen med en molnbaserad växel. Med växeln i molnet får du en flexibel företagsväxel som anpassas efter era behov. Lägg enkelt till och ta bort tjänster när det behövs.

En kundanpassad företagsväxel

Olika företag har olika behov. Det kräver en företagsväxel som går att anpassa till den situation som råder just nu. Vår molnbaserade växel fungerar som ett nav för all er kommunikation och ger dig samma funktionalitet som en fast växel.

Tillgängligheten ökar maximalt, medarbetarna behöver inte ens vara på kontoret för att svara i växeln. Med vår kundanpassade lösning kan du välja tilläggstjänster som passar just ditt företag. Du kan till och med välja vilka tjänster varje enskild medarbetare ska ha, efter hans eller hennes behov. 

Kombinera fast med mobilt

Om du redan har en växeltjänst finns även möjligheten att kombinera din fasta växel med vår molnbaserade företagsväxel. Du får en kraftfull integrerad lösning för både fast och mobil kommunikation. Ditt företags behov avgör hur de fasta och mobila tjänsterna ska integreras.

  

Vad behöver ditt företag?

Har du frågor om vilken lösning som passar ditt företag bäst, kommande upphandlingar eller pris- och offertförfrågningar? Kontakta oss om du vill prata mer om ert företags möjligheter.

Telenor One X växel

Växel- och samarbetsverktyget Telenor One X växel – en helhetslösning för samarbete, med traditionella växeltjänster samt vår tilläggstjänst Video, chatt och fildelning.

Effektivisera ditt kontaktcenter

Samla alla kommunikationskanaler på samma plattform och prioritera ärenden effektivt med Telenor Contact Center. 

Tips

Gör en snabb analys

Hitta rätt växeltjänster för dig och ditt företag. Gör en snabb analys och få tips och rekommendationer direkt.